A DRHAZI egy magyar kozmetikai manufaktúra termékpalettája, speciális magas hatásfokú receptúrákkal az intenzív kezelést igénylő bőrökre. Készítményeik a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb, tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi. A hatóanyagokat a bőrtípusoknak megfelelő leghatékonyabb és legmagasabb dózisban alkalmazzák.


Csak egy bőrtípus létezik

Kizárólag Magyarországon, natúr és tiszta környezetben - a Pilisben - szigorúan manuális technikákkal alkotják meg készítményeiket, melyekhez az alapanyagokat és hatóanyagokat különös figyelemmel válogatják össze.
A DRHAZI kitart amellett, hogy az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, a bőr gyógyításának alapja a bőregyensúly visszaállítása, mely kizárólag olyan anyagokkal, kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre.
Számukra egy bőrtípus létezik, az egészségesen szép bőr. Ez az idea vezeti munkájukat. Céljuk, hogy mindenki a biológiai korának megfelelő, sugárzóan szép arcbőrét visszakapja.

Megnyílt az első DRHAZI szalon!

Hosszas előkészületek és nagy várakozást követően megnyílik az első DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Budapesten a Mammut I. első emeletén.
A high-tech natúrkozmetikumok nagy hiányt elégítenek ki a szépségpiacon. Az egészség és a szépség vezérelve ötvöződik a DRHAZI készítményekben és a speciális DRHAZI komplex bőrmegújító kezelésekben.
100 % természetes, a gyógynövényterápiát és a legmodernebb medikozmetikai hatóanyagokat is egyesítő szemlélet valóban különleges.
A DRHAZI otthoni kezelési sorai is komoly bőrmegújításra képesek. A DRHAZI bőrmegújító szalon ezt a koncepciót igyekszik kiegészíteni a különleges, hatékony manuális és hightech módszerekre épülő kezeléseivel.
A professzionalitást főként hatékony sejtszinten működő készítmények és a  DRHAZI Terapeuták általi speciális kezelések biztosítják.
A Bőrmegújító szalon kínálatában ANTI AGE és BALANCE bőrmegújító kezelések is megtalálhatóak.
A BALANCE kezelések között szerepel az aknés, rosaceás bőr mélyszintű oki ápolása mellett, az enyhébb egyensúlyát vesztett arcbőrök, - mint a T-zóna probléma, extrém érzékeny bőr - kiegyensúlyozása.

A DRHAZI az ANTI AGE kezelésekben komplex koncepciót alkotott. Az alapoktól építi fel kezeléseit. Facelift masszázsokkal kioldja a feszültséget az izmokból ezáltal ránctalanít, a speciális passzív mélyizom tornával tónust és tartást ad az izmoknak. Erre építi a tartó kötőszövet és a bőrszerkezet regenerálását célzó eljárásokat. Alkalmazza a modern bőrstimuláló műanyagtűs mezoterápiát, a biohightech sejtszinten ható anyagok elektroporációs mezoterápiáját és friss bio gyümölcsökből készült aktív peptides kollagénmaszkokat készítenek. Specialitásuk, hogy az egyéni igény és bőrállapot szerint személyre szabott optimális kezeléseket kínálnak. A kezelések újra élettel és vitalitással töltik meg az arcot.

 


A DRHAZI koncepció részletesen megismerhető a www.drhazi.hu weboldalon.
A DRHAZI kezelések július 12.-étől elérhetőek. A DRHAZI Referenciaüzletben és Bőrmegújító szalonban DRHAZI terapeutáink várják Önt ingyenes bőrdiagnózisra és bőrtanácsadásra.
www.drhazi.hu 
DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emeletén található.
Időpont egyeztetés kezelésre:
+36 20 265 8880