Végre beköszöntött a március, a tavasz első hónapja! A téli szendergésből ébredő természet csodálatos új ruhát ölt – miközben mi ledobjuk a nagykabátot és elfelejtjük a kemény mínuszokat. Az influenzaszezonnak azonban ilyenkor még nincs vége, az enyhébb idő ugyanis még inkább kedvez a vírusok terjedésének.

 

 

Bár a változás szele már cirógatja az arcunk, még meg kell küzdenünk a sokak életét megkeserítő ún. „tavaszi fáradtsággal”. Ez az állapot a szervezet kimerültségéből fakad, hiszen a testünk végigharcolta a telet. Sokan ilyenkor szembesülünk a tétlenkedés közben felszaladt kilókkal is. A tanulság: itt az ideje az életmódváltásnak, a természettel együtt nekünk is megújulásra van szükségünk!

Tavasszal érdemes egy kicsit jobban odafigyelni a táplálkozásunkra függetlenül attól, hogy elkaptuk-e a betegséget a télen vagy sem. A nyáron elraktározott vitaminkészletünk tél végére jelentős mértékben megcsappan, nem árt ilyenkor újból feltölteni a raktárakat, ilyen módon kicsit megtámogathatjuk immunrendszerünket.

Ha már tavaszi megújulás, ajánlott az étrendünk megreformálásával kezdeni! Ebben kiváló segítséget nyújtanak az Abonett kenyerek, amelyek tavaszra gyönyörű, új csomagolást kaptak. A termékek klasszikus, egészséges összetétele mit sem változott, színpompás új megjelenésük pedig tökéletesen passzol a virágba boruló évszakhoz.

Mind a 10 Abonett kenyér új külsőt kapott, így nem csak fogyasztani, hanem kézbe venni is öröm kedvenc extrudált kenyerünket. Ráadásul egy új ízzel is bővült idén a kínálat, ami nem más, mint a köleses Abonett. Egyelőre még csak a webshopból rendelhető, de hamarosan üdvözölhetjük az üzletek polcain is.

Legyen bármilyen ízlésünk vagy igényünk, szinte biztos találunk az Abonett kínálatában kedvünkre való ropogtatni valót. A kenyerekhez ráadásul remekül mennek a tavaszi idényzöldségek is, amint tehetjük, vásároljunk be belőlük!

A természet ugyanis telis tele van olyan növényekkel, amelyek értékes tápanyagai nemcsak a testünkre, de a szellemünkre is kedvező hatással vannak ebben az időszakban. Rengeteg antioxidáns vegyületet tartalmaznak, amelyek természetes védelmet nyújtanak sejtjeinknek a külső káros hatásokkal szemben. Ezen kívül a zöldségfélék alacsony kalória, magas rost és rengeteg vitamin- ásványi anyag tartalmuk révén segítik a testsúlycsökkenést is. Az Abonett kenyerek precízen kimérhető adagjaival és koncentrált tápanyag tartalmával együtt pedig sokat tehetnek azért, hogy ismét formába hozzuk magunkat.