Meglepő dolgokat gerjesztett az Il Treno pizzahálózat séfjének posztja. A kísérletező kedvű hölgy döbbenten osztotta meg a Facebook oldalán, hogy még megkóstoltatni sem engedik az egyik új pizzáját!

Egy magyar őstermelőtől rendelt különleges chiliszósza annyira erős lett, hogy a vezetőség a pizza forgalmazását megtiltotta. A séf szerint valóban brutális az íze, de éppen ez volt a cél. A főnökei viszont úgy döntöttek, hogy nem engedik étlapra a különlegesen pikáns pizzát - még annak ellenére se, hogy az éttermekbe már kikerült az extra chillis kapszula.

A séf a Facebookon keresztül üzent a kollégáinak és a vásárlóknak, hogy aki szereti, ha valóban csípős egy pizza, az rendeléskor kérje bátran a "titkos" pizzát, mert akkor a saját felelősségére megkaphatja, és hatalmas ízélményben lesz része. A séf abban bízik, hogy a vevők érdeklődése a vezetőséget is meggyőzi majd.

Az esetre egy gasztroblogger is felfigyelt és azt írta: "Végre! Aminek csípni kell, az csípjen!". Arra biztatja a csípős ízeket kedvelőket, hogy ha legközelebb az IL Trenoban esznek vagy onnan rendelnek, mindenképpen kóstolják meg az extra-chillis "titkos" pizzát.

Az IL Treno oldalára eddig semmi nem került ki az esetről, és a Facebook oldalukon sem írtak még erről.