Természetes segítség
A csipkebogyó az egyik leggazdagabb C-vitamin tartalmú növény, emellett karotinoidokat, flavonoidokat és polifenolokat tartalmaz, mely összetevők jelentős antioxidánsként funkcionálnak. A csipkebogyónak kedvező hatása van a vérerekre, mellyel hozzájárul az egészséges keringési rendszer megőrzéséhez. A HERBioticum C-vitamin 1000mg + csipkebogyó 50mg elnevezésű készítménye ebben lehet segítségünkre. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez, erősíti az immunrendszer ellenálló képességét, antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően szembeszáll az oxidatív stresszel így segítve a szövetgyógyulási folyamatokat. Természetes csipkebogyó tartalmával növeli a bevitt C-vitamin mennyiséget, segíti a vitaminfelszívódást.

Minden évszakban
Minden évszakban érdemes C vitamint fogyasztani, de nem árt, ha az őszi-téli influenzaszezon előtt különös figyelmet fordítunk a szervezetünk védekezőképességének megerősítésére. Antioxidánsként a C-vitamin jelentősen hozzájárul a szervezet egészségi állapotának javításához, az immunrendszer megfelelő működéséhez. Rendszeres szedésével megelőzhetjük a fogíny károsodását, a fertőzéseket, és az izombántalmakat. A nagy mennyiségű C-vitamin segíti a sebgyógyulást, csökkenti a vérzékenységet, gyorsítja az égési sérülések utáni felépülést. Kutatások bizonyítják, hogy a C vitamint szedőknél alacsonyabb a veszélye a magas vérnyomás kialakulásának. A bőr hidratáltságának megőrzését is elősegíti, hiszen bőrünk kollagén tartalmának képződésében is kulcsmolekula. Meghatározó szerepe van a vas felszívódásának elősegítésében is, így vashiányos vérszegénységben szenvedőknek is kifejezetten ajánlott a C-vitamin pótlása.

Egy termék, számtalan előny- az egész családnak
A HERBioticum C-vitamin 1000mg + csipkebogyó 50 mg 100 tablettás készítménye megújult formában került forgalomba. Speciális bevonata könnyebb lenyelést tesz lehetővé, kisebb mérete pedig elősegíti, hogy gyermekek és idősek is könnyedén fogyaszthassák. Kettétörést segítő alakja lehetővé teszi, hogy a napi mennyiséget elosztva vegyük be. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a terméket bátran ajánljuk gyermekes családoknak is, így az egész család megfelelő C-vitamin beviteléről 1 termékkel tudunk gondoskodni. A 100 db-os kiszerelés és kedvező ára miatt gazdaságos választás, hosszú ideig elegendő 1 doboz tartalma. A kiváló minőségért pedig a svájci receptúra a biztosíték.

I love my life!
A legjobb hatás érdekében érdemes naponta több részletben, étkezés közben bevenni a C-vitamin tablettát. Szedésekor ügyelni kell a megfelelő folyadékbevitelre, ugyanis a C-vitamin enyhe vízhajtó hatással rendelkezik. Mivel vízben oldódó vitaminról van szó, a nem felhasznált mennyiség kiürül a szervezetünkből. A napi ajánlott bevitel körülbelül 100mg. Szoptató anyáknál illetve dohányosoknál a napi ajánlott bevitel mennyisége emelkedhet. Ugyanez az állítás igaz a rendszeres testmozgást és a kemény fizikai munkát végzőkre is. Betegség esetén vagy megelőzés céljából napi 500-1000mg javasolható. 1000mg feletti bevitel esetén mindenképp egyeztessen orvosával a gyógyszerkölcsönhatások és az esetleges mellékhatások miatt. Minden korosztálynak ajánlott vitamintípus, mindennapi szedése javasolt!
A terméket vegetáriánusok is fogyaszthatják.

„Vitalitásának védelme és megőrzése a legfontosabb feladatunk.”

www.herbioticum.hu