Minden életfolyamat a növényekben, állatokban, emberekben, elektromágneses rezgéseken alapszik. Minden sejt és szerv reagál természetes és mesterséges elektromágneses mezőkre egyaránt. Érzékenyen reagálnak a folyamatos negatív terhelésre, ami felboríthatja azok normális működését, és előbb-utóbb komoly problémákhoz vezethet. A villanyvezetékek, rádiórendszerek, különféle háztartási készülékek, energiatakarékos izzók, neoncsövek is elektroszmogot bocsátanak ki magukból.
A többlakásos házakban vagy irodákban használt vezeték nélküli telefonok, számítógép hálózatok és a neonvilágítás, valamint a több irányból is körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek kisugárzása gyakran a legerősebb. A felső szinti lakások még inkább ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületen elhelyezett mobilantennák erőteljes sugárzásának. A negatív energiák másik forrása a földből érkezik hozzánk. A földben húzódó energiavonalak tartalmaznak ugyanis energiarácsokat és vízereket. Ezek lehetnek pozitív és negatív hatásúak is.
Amikor bármilyen élő szervezetet folyamatos negatív impulzusok érnek, az nehezen képes megfelelően ellátni feladatait. Ilyenkor az egyensúly felborul, és különféle problémák formájában mutatkozik. Mindezek helyreállítása pedig sokkal nehezebb, mint kiküszöbölni a kialakulásukhoz hozzájáruló negatív tényezők jelentős részét.


A jó hír az, hogy léteznek eszközök, melyekkel a negatív energiák átalakíthatók és semlegesíthetők! Az Energia Átalakítók egy energetikai védelemmel szolgálnak a negatív energiák minden fajtájával szemben, mint földsugárzások, vízerek, elektroszmog, és éterikus negatívumok ellen is. Használatuk során a negatív energiák semlegesítésre kerülnek mindamellett, hogy a vezeték nélküli jelek térereje továbbra is megmarad, de negatív kisugárzás nélkül. Az Energia Átalakítók az élettelen vagy sérült energiát pozitívvá és élővé alakítják, visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, és semlegesítik az összes negatív interferenciát. Egy külső energiaburkot képezve, rendkívül erős védelemmel szolgálnak a környezetünkben előforduló negatív energiákkal szemben. Az Energia Átalakítók számos változatban, erősségben léteznek, így mindenki megtalálja a leginkább hozzáillő változatot.
Az Élő Víz is képes a káros energiák semlegesítésére! Az Élő Vizet előállító Eredeti Víz-Revitalizáló, valamint Revitalizáló Spirál használatával is csökkenthetjük a negatív energiákat, ugyanis egy megfelelően felélesztett Élő Víz, a visszakapott eredeti teljes kapacitású öntisztító képessége révén, képes a negatív energiák semlegesítésére is! Így a szervezet ezzel a vízzel töltekezve, sokkal könnyebben tud megtisztulni a nem kívánatos tényezőktől.
Az Eredeti Víz-Revitalizáló alapjául egy forradalmi vízkezelési újítás szolgál. Ennek az új technológiának az alkalmazása  távol meghaladja azokat a képességeket, melyeket bármilyen vízszűrési rendszer  vagy desztilláló berendezés nyújtani képes. Újra létrejön a víz természetes öntisztító képessége, így a víz molekuláris szinten átrendeződik, és a káros anyagok és káros frekvenciák kimosódnak. Helyreáll vizünk egészsége, és eredetileg kitűnő íze is. Ezek az Élő Vizet előállító eszközök léteznek konyhai, zuhany, és fő vízvezetékre szerelhető, valamint egy egyszerűbb tölcsér változatban is!

*A leírt képességek a Skandináv Élő Víz-Rendszerek és a Revitalizáló Spirál által előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem teljesen egyeznek az itt leírtakkal

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30/964 7333 (H-P: 10-18)
- INGYENES TANÁCSADÁS! Visszahívjuk!

A mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig), és mindkét Élő Víz is megkóstolható!