Egyszer minden nő számára eljön az a pillanat, amikor úgy dönt, hogy megszabadul hosszú tincseitől. Általában ezeket a döntéseket vagy hirtelen felindulásból, vagy egy kemény szakítást követően hozzuk meg, mi nők. Hát így döntöttem én is. Mindenki irigyelt hosszú szőke hajamért, szó szerint csodájára jártak kollégáim, barátaim, de volt olyan, hogy az utcán állítottak meg csak azért, hogy megdicsérjék szélfútta tincseimet. Éppen ezért sokáig gondolkoztam rajta, hogy levágassam-e a hajamat. Végül egy se veled, se nélküled kapcsolat ajtócsapkodós lezárása és egy jól átbulizott éjszaka tette rá az i-­re a pontot, amikor fogadást kötöttem barátnőimmel.


A tét természetesen a hajam hossza volt. Ha veszítek, akkor az egészet elveszítem fültől lefelé, ha nyerek, akkor megtarthatom. Fortuna nem volt hozzám kegyes, így a hajam kegyetlenül az olló áldozata lett. Akkor éjszaka azt gondoltam, hogy nincs semmi gond, hiszen úgyis gyorsan visszanő majd és egyébként is kellett a frissítés, a változatosság. Másnap rájöttem, ez csak önámítás. Reggel, amikor felébredtem, zsongott a fejem a másnaposságtól, még a fülemben dübörgött az előző éjszakai zene, emlékeimben pedig mintha levágattam volna a hajam. Ezzel a lendülettel a vállamhoz kaptam, nem találtam. Feljebb húztam a kezem, ott sem találtam. Végül a fülemnél értem el az első tincset. Mondanom sem kell, azonnal kijózanodtam, rohantam a tükörhöz és hatalmas ordításban törtem ki, amit órákig tartó sírás követett. Amikor abbahagytam a kesergést, megpróbáltam menteni a menthetőt. Felhívtam a fodrászomat, azonnal fogadott. Ő is sokkot kapott, de csak annyit mondott megigazítjuk. Tudtam, hogy ez mit jelent, az egyenetlen nyirbálást kiigazítja, ami által még rövidebb lesz a hajam. Így is lett. Hetekig keseregtem rövid, fiús hajamon. A szakítás friss élménye és ez a külső teljesen összetört.


Barátnőim lelkiismeretfurdalása sem múlt el, hiszen akármilyen jó volt az az átbulizott éjszaka, a nyoma bizony hónapokig látszani fog. Egyik nap azonban megleptek valamivel. Egy csomaggal állítottak be hozzám. Volt benne minden, ami női bánatra gyógyír lehet. Szájfény, szemceruza, sminkcuccok és két tubus, meg egy tégely, amire annyi volt írva HairBell. Egyik barátnőm szerezte be nekem, hogy próbáljam ki, ugyanis gyorsabban nőhet tőle a hajam. Kétkedve fogadtam a termékeket, de veszíteni valóm nem volt. Így hát kipróbáltam a HairBellt. Először a samponnal mostam meg a hajam, aztán bebalzsamoztam vele, majd  - biztos ami biztos - még a hajpakolást is feltettem. Az első használattal beleszerettem már az illatába is, és a hajam érezhetően puhább és élettelibb lett, ezért úgy döntöttem ,használni fogom rendszeresen. Nagyjából 2-3 naponta mostam a hajam és balzsamoztam. Ami ezután következett, az maga volt a csoda.
Egy hónap alatt nagyjából 4 cm-t nőtt a hajam, a szokásos 1,5 cm helyett. Ekkor utánanéztem jobban, mi lehet ebben a samponban és balzsamban, amitől ilyen tempóban nő a hajam. A fő összetevői a kitin, hidrolizált keratin, szójaprotein, tojáshéj kivonat és B6-vitamin, szóval ráadásul tele van természetes hatóanyaggal, amitől még szélesebb lett a mosolyom. Most 4 hónap alatt többet nőttek tincseim, mint amennyit egyébként egész évben nőttek volna. Hajam pedig bársonyos, erős és fényes. Nincs több rövid haj, csak magabiztosság! Ma már nem rejtegetem hajam sapkák és kalapok alá. Bátran mosolygok immár vállig érő fürtjeimmel. Mindenkinek bátran ajánlom a HairBell-t, aki hasonló cipőben jár vagy csak egyszerűen gyorsan szeretne hosszú hajat.

Itt tudjátok megrendelni:
www.claudebell.hu/hairbell
(Nóra)