Lakókörnyezetünk számos észrevétlen veszélyforrást tartogathat: a porszívózás, függönymosás, vagy egy ártatlannak tűnő felmosás is pillanatok alatt fájdalmas véget érhet. Ha sokáig ugyanolyan testtartásban végzünk egy munkafolyamatot, könnyen megfájdulhat valamelyik testrészünk, de egy hirtelen mozdulat miatt akár rándulást, ficamodást, de súlyosabb sérülést is elszenvedhetünk. A statisztikákból kiindulva a fürdőszoba és a konyha a két legveszélyesebb helyiség otthonunkban, míg a leggyakrabban a kéz sérül meg.


Viszont ha már megtörtént a baj, keressünk természetes segítséget! Kerüljük a káros, különböző vegyi alapanyagokat tartalmazó krémeket. Olvassuk el mindig a termék címkéjét és keressük a „parabén és kőolajszármazék mentes” jelzőket. Így nem csak magunkról, hanem családtagjainkról, gyermekeinkről is megfelelő védelemmel gondoskodhatunk. Ezek a védőkrémek elengedhetetlen részei lesznek az otthoni patikáriumnak.

A bőrbarát bőrápoló
A körömvirág kivonata hatékonyan ápolja az irritációra hajlamos, érzékeny, gyulladt bőrt, így az egyik leghasznosabb és legsokoldalúbb gyógynövényünk. Népgyógyászatban a bőrkiütések és napégés okozta fájdalmak enyhítésére szintén ajánlják. Enyhítő gyógyír méh- és rovarcsípésre. A HERBioticum Körömvirág krém nagyon különleges az elérhető krémek között. A krémben található natúr tisztaságú körömvirág virágfészkeiből nyert olaj antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, antioxidáns, hámosító, sebregeneráló és immunstimuláns tulajdonságokkal rendelkezik. Kiváló regeneráló tulajdonságain és magas flavonoid tartalmán túl, további +6 gyógynövény kivonatával is gazdagabb. Kipirosodott bőr, bőrirritáció, apró égési sérülések esetén a körömvirág krémet alkalmazzuk.

A növényi csontkovács
A természetes fekete nadálytő kivonata hozzájárul a mozgásos sérülésekkel és sportbalesetekkel járó gyulladások és fájdalmak enyhítéséhez - elősegíti a túlterhelt izmok regenerálódását, a csonttörés utáni gyógyulási folyamatokat. A gyógynövény gyökérből készült kivonat kedvezően befolyásolja az ízületi és reumatikus elváltozásokat, a sérülésekkel járó panaszokat. Hatóanyagai gyorsítják, javítják a szövetregenerációt, a hegképződést. Elősegíti a duzzanatok, véraláfutások, vérömlenyek felszívódását, hozzájárulhat a zúzódások, csonttörések utáni kezelésekhez, az ízületi fájdalmak enyhítéséhez. Ha otthonunkban kisebb baleset ér minket, beütjük valamely testrészünket, ehhez a krémhez nyúljunk. Szintén segítségünkre lehet a fekete nadálytő krém, ha a számítógép használójánál izombántalom, vagy ínhüvelygyulladás lépne fel.

Naturális kivonatokkal a visszeres és elnehezedő lábak ellen
A HERBioticum Vadgesztenyés lábápoló krém használatával nem fogunk elfeledkezni a lábszárunk védelméről sem. Két nagyon hasznos növényi kivonatot is tartalmaz. A krémben található vadgesztenye kivonat magas eszcin tartalma miatt sikeresen alkalmazható visszeres panaszok enyhítésére, ugyanis csökkenti a kis erek áteresztőképességét, ezáltal megszűnteti a szövetekben a vízfelhalmozódást. A termék másik növényi hatóanyaga a vörös szőlőlevél kivonat, mely többek között antioxidáns hatásáról is ismert. Összetevőinek köszönhető keringésfokozó hatása, mely segít megszüntetni a végtagokban fellépő feszülő érzést, ezáltal frissíti, vitalizálja az elgémberedett, duzzadt végtagokat. A lábba bedörzsölve a krémben található hatóanyag csökkenti a nehéz láb érzést, mérsékli az érgyulladást, erősíti az érfalakat ezzel mérsékelve a visszér okozta tüneteket. Természetes kényeztetés a lábaknak a nap végén.

I love my life!
A fent bemutatott HERBioticum krémek egyedisége a hatóanyagai által biztosított hatásokon túl, hogy további +6 gyógynövény kivonatával is gazdagabb, ezzel szinergens módon erősítve a kívánt funkciót. A svájci receptúra alapján készült termékek, a natúr tisztaság jegyében parabéntől és kőolajszármazéktól mentesek, illetve nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagot sem.


„Vitalitásának védelme és megőrzése
a legfontosabb feladatunk.”
www.herbioticum.hu