Ricsike, ide kellene a naptár :)

 

Hétfő:

Rengeteg motivációval, lelkesedéssel, kreativitással és inspirációval vagy megáldva. Ráadásul lelkileg erősebb vagy a legtöbb embernél. Éppen ezért a sorsodat saját magad alakítod, és a saját utadat járod. Ez nem annyira egyszerű, mert sok akadályt kell leküzdened, mielőtt célba érsz. Újító, támogató kreatív éned jobbá teszi a világot és változásra, kiteljesedésre ösztönzöd a környezetedet.

 

Kedd:

Számodra a béke, a nyugalom és a tisztelet a legfontosabb, ez irányítja az életedet. Soha nem alacsonyodnál le odáig, hogy másokon uralkodj, vagy valakit megalázz, sőt még a másokkal való vitatkozás is kellemetlen a számodra. Az igazadat okos érvekkel bizonyítod, és legfontosabb szereped az életben, hogy békét hozz minden körülötted lévő háborgó lélek életébe.

 

Szerda:

Keményen dolgozó, gyakorlatias ember vagy és megvan az a különleges gyakorlati képességed ahhoz, hogy mások álmait is valóra váltsd. Nagyszerű házastárs és nagyszerű üzlettárs vagy, és keresed a módot arra, hogy a terveket tettekké változtasd. Öntetlenül átengeded a dicsőséget másoknak. Nincs benned semmi irigység, mert nem hiszel abban, hogy az élet népszerűségi verseny.

 

Csütörtök:

Óriási lélekerő tombol benned ezért másoknál könnyebben viseled az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy érzelmi természetűek, mivel kissé spontán termeszed miatt hajlamos vagy rossz és hirtelen döntéseket hozni. A célod, hogy mindenkinek juttass erődből, ezért a közösség lelke vagy, igazi önzetlen, megbízható barát.  

 

Péntek:

Nem tervezel hosszú távra, a jelenben élsz, de ez nem jelenti, hogy céltalanul bolyonganál. Kevés időd jut az álmodozásra, mert az köt le, hogy kivételes szervező képességeidet a való világban alkalmazd. Hiszel abban, hogy mindenkinek megvan a szerepe az életedben, a tied pedig az, hogy megoszd mindenkivel az életörömöt.

 

Szombat:

Te nem félsz a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától. Annak szenteled az életed, hogy másokról gondoskodj vagy másokra vigyázz. Hiszel abban, hogy segítened kell másoknak a terhek cipelésében. Nagyon kevés rossz tulajdonságod van, de mivel önmagadat mindig a háttérbe szorítod, hajalmos vagy másoktól függeni, mindig másokhoz igazodni.

 

Vasárnap:

Magabiztos, karizmatikus ember vagy, aki mindig észreveszi a kínálkozó alkalmat. Nagyon értesz a szervezéshez, és az irányításhoz, anélkül, hogy hatalmaskodó és arrogáns lennél. Sokat teszel azért, hogy előremozdítsd a dolgodat. Célod, hogy megmutasd mindenkinek, az életet teljességévben kell megélni és nem szabad egyetlen napot sem elpazarolni.