Ezt tedd, hogy főzés közben ne illanjon el a fokhagyma hatóanyaga
A fokhagyma hatóanyaga elvész sütés közben, de van egy apró trükk, aminek segítségével a fokhagyma nem csak fűszernövény lesz, hanem hatékony gyógynövénnyé is válik.
9 / 9 db bejegyzés — 1. oldal
A fokhagyma hatóanyaga elvész sütés közben, de van egy apró trükk, aminek segítségével a fokhagyma nem csak fűszernövény lesz, hanem hatékony gyógynövénnyé is válik.
Ez a csípős kis csoda, ami szinte minden konyhában megtalálható, nem csak ételeinket ízesíti meg, hanem egy igazi gyógyír rengeteg betegségre.
Az anyajegyek olyan bőrelváltozások, melyek gyakran veleszületettek vagy életünk során alakulnak ki, és többnyire ártalmatlan pigmentált területek. A pigmentfoltok a bőrön megjelenő sötétebb területek, melyek a melanin túltermelődése miatt alakulnak ki, gyakran a napfénynek kitett területeken.
Támogatja az emésztést és véd az elhízástól is. Sőt: erős antioxidáns. Az elkészítése pedig gyerekjáték!
Nemcsak finom, de segítségével messzire kerülheted az orvost és patikát is! Fogyaszd minden nap az egészségedért!
Ha a test erei, az agyi- vagy a szívkoszorú erek beszűkültek, vagy elmeszesedtek, igyunk naponta egy kupicányi kivonatot a következő italból.
Ellenjavallata nincs, viszont az enyhe alkoholtartalom miatt érdemes a vezetéstől tartózkodni.
Ezért éri meg saját, házi fokhagymát ültetni, amelybe jóval több a hatóanyag, mint az üzletben kapható termésekben.