Kutatásaink szerint kétféle bőrtípus létezik: az egészséges normál bőr és a beteg bőr.  Az egészséges bőr az, amit fiatalítani tudunk, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítani szükséges.


Az egészséges arcbőr természetes védőpajzsként képes megvédeni bennünket a mérgektől, és kiválóan szelektálja a kozmetikumokban lévő anyagokat, hatóanyagokat. Mindenből addig és annyit enged be, hasznosít, amennyire szükség van.
A bőr az extrém hormonális hatások, a negatív környezeti hatások, a káros testápolási termékek használata, az elégtelen táplálkozás vagy akár a stressz hatására elvesztheti azt a képességét, hogy védelmi feladatát ellássa. Ennek következményei a különféle bőrproblémák és az idő előtti bőröregedés.
Legtöbbünk tinédzser kora óta küzd problémás bőrtünetekkel, amit ma már gyógyítani lehet.  A DRHAZI Balance koncepció ezt szolgálja. Célja, hogy a bőr természetes védő funkciója helyreálljon.
Tapasztalataink szerint a bőregyensúly visszaállítása kizárólag olyan anyagokkal, kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. Ez azért fontos, mert a megbomlott egyensúlyú bőrnek, vagyis a sérült bőrfelületnek nem csupán a mérgek, de az intenzív növényi anyagok is árthatnak, mert a sérüléseken át olyan helyekre is képesek felszívódni, ahova nem valóak és irritációt okozhatnak. A sérült bőrfelület nem minden esetben látható szabad szemmel, mert a károsodások lehetnek mikroszkopikus méretűek. Ezért a tüneti jelek, mint a bőrérzékenység, az irritációra való hajlam az, ami következtethet jelenlétükre.
Ma átlagosan a nők 80%-a küzd valamely fokú bőrérzékenységgel. Az általuk használt, gyakran szintetikus kozmetikumokkal rövid ideig elégedettek, de idővel érzékenység, irritáció jelentkezhet. Majd mikor szeretnének áttérni a tiszta, természetes, értékes növényi olajokat tartalmazó kozmetikumokra, akkor bőrük gyulladással, irritációval reagálhat.
Ennek oka, hogy a szintetikus anyagok károsítják a bőrt és bőregyensúly eltolódást okoznak, de nem táplálják a bőrön élő mikroszkópikus méretű Demodex atkákat. Ezek a mikroorganizmusok normál esetben szimbiózisban élnek velünk, viszont az eltolódott egyensúlyú bőrön könnyen elszaporodhatnak, mert a natúr kozmetikumok tiszta olajai kiváló táplálékforrást adnak nekik. Túlzott jelenlétük komoly károkat okoz a bőr élettanában és szerkezetében. A bőr gyulladással, irritációval és még fokozottabb bőrérzékenységgel reagálhat, majd az egyéni érzékenységnek megfelelően aknét, rosaceát vagy más bőrelváltozásokat hoznak létre.
Ezért hallhatjuk gyakran, hogy a natúr kozmetikumok nem válnak be.
Az elmúlt 150 évben sok kutató vizsgálta a bőrön élő természetes organizmusokat és felfedezték, hogy hasonlóan a bélflórához a bőrnek is van egy természetes flórája.
A DRHAZI bőrmegújítás célja kettős, egyrészt az egyéni, természetes flóra visszaállítása, másrészt pedig a bőrszerkezet regenerálása.

 

DRHAZI kifejlesztett egy 100%-ban természetes összetevőkből álló hatékony kezelési metódust, ami a gyógynövényterápia és a sejtszinten regeneráló bio hightech hatóanyagok kombinációjára épül. Segítségével mindenki számára elérhető az egészségesen szép bőr.
A Demodex bőrmegújító kúra sikerrel normalizálja két hónap alatt a bőrfunkciókat. A csomag egy teljes antimikróbás és regeneráló kezelési sort tartalmaz 100%-ban természetes és hightech hatóanyagkozmetikumokból. A kúra segíthet, hogy visszatérjünk a normál, egészséges szerkezetű bőrhöz.
Részletesebb információkat a DRHAZI blogban olvashat: Mi az a Demodex?  
Online shop: www.drhazi.hu 

DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emeletén található, ahol DRHAZI Terapeuták ingyenes bőrdiagnózisra várják Önt.
Időpont egyeztetés kezelésre: +36 20 265 8880