Arc- és végtag puffadás:

Ha az arc és a végtagok puffadni kezdenek, lehet, hogy a veséink nem képesek megfelelően megszűrni a mérgező anyagokat vagy visszatartják a vizet. Ez egy veseműködési problémára utalhat.

Vizelési problémák:

Állandó nyomást vagy feszülést érzünk a hasi területen, gyakori vizelési inger kínoz, a vizelet sötét és kis mennyiségű, vagy éjszaka gyakran kell kimennünk a vécére - mindezek a tünetek arra utalhatnak, hogy veseproblémák állhatnak fenn.

Bőrkiütések:

 Veseelégtelenség esetén, a bőrön apró, viszkető kiütések jelenhetnek meg. Amennyiben a kiütések nem múlnak el a gyógyszeres kezelés ellenére sem, akkor valószínűleg veseprobléma áll fenn

Fáradtság, vérszegénység, kimerültség:

A vesék által termelt erythropoietin hormon szerepe a vörösvértestek oxigénszállításának segítése. Amennyiben ebből a hormonból nem termelődik elegendő, az vérszegénységet okozhat, és jelezheti a veseműködés zavarát.

Légszomj:

Súlyos vesebetegség esetén a tüdőben folyadék halmozódhat fel, ami légszomjat és lélegzési nehézséget okozhat. Emellett a vérszegénység is idézhet elő légszomjat.

Fémíz a szájban:

Vesebetegség esetén a vér urea szintje növekedhet, ami a szájban fémíz érzését okozhatja. Ennek következtében a száj kellemetlen ízű és rossz leheletű lehet.

Hát- vagy Derékfájdalom:

Erős, görcsös fájdalom általában a veseműködési zavarokra utal, gyakran a hát alsó részéről az ágyék felé sugárzik.

Szédülés és koncentrációs problémák:

A vérszegénység és az agy oxigénnellátottságának romlása szédülést és koncentrációs problémákat okozhat.