Kedves Olvasóink, kedves Partnereink!

Mindannyian tudjuk, hogy nehéz napok előtt állunk.

Olyan intézkedések határozzák meg a napjainkat, illetve elkövetkező heteinket, talán hónapjainkat, amire eddig még nem volt példa.

A Zöld Újság munkatársai nem virológus szakemberek. Nem kívánjuk azt ismételgetni, amit mások már elmondtak.

A kormányzati tájékoztató oldalakon minden aktuális információ szerepel - ehhez mi nem tudunk és nem is kívánunk hozzátenni semmit.

Hiteltelen információkat nem közlünk, a pánikkeltésben nem működünk közre.

Viszont változatlanul megjelentetjük azokat a híreket, ami a "zölden", felelősen gondolkodók számára érdekesek lehetnek. Kiemelt figyelmet kap a közeljövőben az immunrendszerünk erősítése, hisz jelenleg ez a legfontosabb.

Arra biztatunk mindenkit, hogy a jelen helyzetet elfogadva használja ki az időt, hogy többet foglalkozzon magával és környezetével. Pótolja azokat a mulasztásokat, amikre normál üzemmódban nem volt ideje.

Ne a rettegés töltse ki az időnket, hanem vegyük észre, milyen sérülékeny az a világ, amiben élünk, és keressük a saját felelősségünket és feladatunkat abban, hogy élhetőbb környezet vegyen körül bennünket.

17 éve dolgozunk azért, hogy a legfontosabb dolgokról - az egészségről, a fenntartható életmódról, a környezetünk megóvásáról olvashassanak. Bízunk benne, hogy ez így marad még nagyon sokáig.

Türelmet és kitartást kívánunk minden Olvasónknak, és valamennyi partnerünknek.

A Zöld Újság munkatársai