1.

Ha ezt a fát választottad, akkor rendkívül nagylelkű és erkölcsös személy vagy, aki mindig igyekszik fejlődni. Ezenkívül ambiciózus vagy, és nagyon magasra teszed a mércét. Néhányan azt gondolhatják, hogy nehéz veled kommunikálni, pedig egyáltalán nem könnyű a te helyzeted sem. Rengeteget dolgozol, ugyanakkor nem vagy önző, hiszen folyamatosan azon munkálkodsz, hogy a világ jobb és jobb legyen. Nagyon tudsz szeretni, egészen addig, amíg meg nem bántanak. A szeretet természetesen ezután sem szűnik meg, de már nem lesz ugyanolyan az érzelmi kötődés. Nagyon kevés embert tudja értékelni a munkádat, és az nyújtani, amit megérdemelsz.   

2.

Ez a fa egy vidám, őszinte emberről árulkodik. Rendkívül felelősségteljes vagy, és mindig törődsz másokkal. Hiszel abban, hogy a tisztességes napi munka egyszer mindenképpen meghozza gyümölcsét. Nagyon könnyű veled kijönni, valószínűleg ezért van az, hogy az emberekben hamar kialakul feléd a bizalom. Okos, vicces, és gyors észjárású vagy, akinek mindig van egy-egy érdekes sztorija.   

3.

Ha ezt a fát választottad, akkor rendkívül okos és megfontolt ember vagy, emellett nagyszerű gondolkodó. Számodra a gondolatok és az ötletek a legfontosabbak, nagyon szeretsz egyedül elmélkedni. Inkább befelé forduló vagy, ám ez nem jelenti azt, hogy nem jössz ki jól azokkal az emberekkel, akik hozzád hasonlóan szeretnek merengeni, tanulni és elmélkedni. Sok időt töltesz erkölcsi kérdéseken való gondolkodással, azt próbálod tenni, ami helyes, még ha a társadalom többsége nem is ért egyet veled.   

4.

Ez a fa egy figyelmes és filozofikus emberről árulkodik, aki ráadásul rendkívül egyedi is. A környezetedben még egy kicsit sem hasonlít rád senki. Intuitív és kicsit furcsa vagy, és bizony sokszor okoz fájdalmat, hogy az emberek gyakran félreértenek. Szükséged van egyfajta személyes térre, de tiszteletben tartod mások igényeit is. Olyan ember vagy, aki tisztán látja az élet sötét és a szép oldalait is. Rendkívül érzelgős vagy.   

5.

Ez a fa egy magabiztos, felelősségteljes emberről árulkodik, aki mindig, minden körülmények között a függetlenségre törekszik. A mottód: „Saját utamat járom”. Általában csak magadra számíthatsz, vagy legalábbis ezt érzed. Igyekszel mindig erős maradni mind a saját, mind a szeretteid érdekében. Pontosan tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan érheted el céljaidat. Az emberektől csak őszinteséget vársz, hiszen elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd az igazságot minden esetben.   

6.

Ha ezt a fát választottad, akkor minden bizonnyal nagyon kedves és érzékeny vagy. Az emberek szeretnek veled lenni, sok barátod van, akiknek bármikor, bármiben szívesen segítesz. Világos és meleg aurád van, ezért az emberek legtöbbje kellemesen érzi magát, amikor a közeledben van. Szinte minden nap azon fáradozol, hogy jobb legyél. Legnagyobb álmod, hogy érdekes és különleges legyél, ugyanakkor mindenkinél nagyobb szükséged van arra, hogy szerethess, és szeressenek. Sajnos még azok iránt is tudsz szeretettel viseltetni, akik téged nem kedvelnek túlságosan.   

7.

Ez a fa egy boldog, megrendíthetetlen, ugyanakkor érzékeny és megértő embert takar. Nagyon jó hallgatóság vagy, és sohasem ítélkezel. Leginkább abban hiszel, hogy mindenkinek van egy saját életútja, amit be kell járnia. Nyitott vagy új emberek és események felé, ritkán stresszelsz vagy aggodalmaskodsz. Általában nyugodt vagy és mindig jól érzed magad a bőrödben. 

8.

Ha ezt a fát választottad, akkor minden bizonnyal bájos és energikus vagy. Rendkívül jó ember, aki pontosan tudja, hogyan csaljon mosolyt az emberek arcára. Az Univerzummal állandó harmóniában élsz. Spontán és lelkes vagy, aki soha nem mond nemet egy kalandra. Gyakran meglepő, sőt, néha megdöbbentő emberek társaságában találod magad, de te már csak ilyen vagy. Sok mindenre nyitott vagy, és ha valami igazán felkelti érdeklődésedet, addig nem nyugszol, amíg nem tudsz meg minél többet az adott témáról.