1. Fagylalt:

Álmodozó romantikus lélek vagy, ami nem baj, de elég gyakran okoznak Neked mások fájdalmat. Sajnos vonzod az olyan embereket, akik élvezik, hogy mindenben rád támaszkodhatnak, és szinte minden energiádat felemészti, hogy az ő útjukat egyengeted. Itt az ideje, hogy a sarkadra állj, és végre valóra váltsd néhány álmodat.

2. Csokitorta:

Óriási lélekerő tombol benned ezért másoknál könnyebben viseled az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy érzelmi természetűek, mivel kissé spontán termeszed miatt hajlamos vagy rossz és hirtelen döntéseket hozni. A célod, hogy mindenkinek juttass erődből, ezért a közösség lelke vagy, igazi önzetlen, megbízható barát. 

3. Palacsinta:

Nyugodt és megfontolt típus vagy, aki mély érzelmekkel rendelkezik. Magányos farkasként éled az életed, aki leginkább a maga erejére támaszkodik, nem szeret segítséget kérni senkitől. Az őszinteséget mindennél többre becsülöd, és nem bánod, ha ettől lassabban halad előre az életed. Ugyanakkor vágysz valaki védelemére és szeretetére, egy meleg otthonra. Nyújts ki egy kicsit a kezed, és vigyél magaddal másokat is az utadon, hidd el, képes vagy másoknak is beragyogni az életét.

4. Somlói galuska:

Számodra az élet egy nagy kaland. Imádod a pezsgést, a társaságot és a rengeteg barátodat. Számodra a szürke hétköznapok fojtogatóak, a monotonitás beteggé tesz. Ha nincs kihívás, akkor keresel magadnak, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Szeretsz megfelelni az elvárásoknak, de még jobban szereted túlszárnyalni azt. Néha azonban nem ártana lassítani egy kicsit, mert a csendnek is megvan a maga szépsége.

5. Gyümölcssaláta:

Racionalista vagy, nem hiszel a véletlenben, és sohasem bízod magad a szerencsére. neked nincs olyan opció, hogy „esetleg”. Két lábbal állsz a földön, céltudatosan haladsz előre. Mindig előre tervezel. Szeretsz a magad által kijelölt korlátok között élni, kibillent magabiztosságodból, ha nincsenek szabályok, vagy olyan dolgok történnek, melyeket előre nem kalkuláltál bele a tervedbe. Megbízhatóságod és kötelességtudatod a környezetedre is hatással van, sőt, kimondottan vonzod az olyan embereket, akikből ez hiányzik. Mivel folyton jár az agyad, nehezen tudsz kikapcsolódni, sokszor rosszul alszol, és stresszes vagy.

6. Mákos guba:

Nem szereted a közhelyeket, a szürke hétköznapokat. Szenvedélyes, drámai és áradozó típus vagy. Vibráló személyiséged vonzó lehet mások számára. Ez az ösvény is arra utal, hogy szeretsz álmodozni, nem igazán nézel a lábad elé, ami néha jót tenne, mert szembe jöhet egy új lehetőség, személy vagy tárgy. Ne félj új emberekkel barátságot kialakítani, mert fenekestül felforgathatják az életed. Az energiáidat, humorodat sokan szeretik, de időnként nem árt, ha a komolyabb énedet is megmutatod.

7. Képviselő fánk:

Te nem félsz a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától. Annak szenteled az életed, hogy másokról gondoskodj vagy másokra vigyázz. Hiszel abban, hogy segítened kell másoknak a terhek cipelésében. Nagyon kevés rossz tulajdonságod van, de mivel önmagadat mindig a háttérbe szorítod, hajalmos vagy másoktól függeni, mindig másokhoz igazodni.

8. Zserbó:

Keményen dolgozó, gyakorlatias ember vagy és megvan az a különleges gyakorlati képességed ahhoz, hogy mások álmait is valóra váltsd. Nagyszerű házastárs és nagyszerű üzlettárs vagy, és keresed a módot arra, hogy a terveket tettekké változtasd. Öntetlenül átengeded a dicsőséget másoknak. Nincs benned semmi irigység, mert nem hiszel abban, hogy az élet népszerűségi verseny.