Az elektroszmog körbevesz bennünket! Magasfeszültségű távvezetékek a levegőben, televíziózás, rádiózás, mobiltelefonok, számítógépek, tabletek, laptopok, wifik, az ezekkel kommunikáló adótornyok rohamos növekedése a környezetünkben, az egyre fejlettebb elektronikus eszközök a háztartásokban és a munkahelyeken, iskolákban és az egészségügyben, az okos házak, az energiatakarékos izzók, stb.

A WHO állásfoglalása szerint az elektroszmog 2B rákkeltő kategóriába sorolandó. Emellett döbbenetes az érrendszeri betegségek kialakulásában betöltött szerepe is. A vérünkben lévő vasat a környezetben napi szinten emelkedő elektromágneses térerő mágnesezi, ezáltal összehúzza a vörösvértestecskéket, és kialakulnak a vérrögök, amelyek terheléstől függően bármelyik érrészt elzárhatnak, kortól, nemtől függetlenül.
Ez a jelenség fokozottan érvényesül zárt terekben, mint az autó, repülőgépek, tömegközlekedési eszközök.
A szabadban, és a külső medencékben az interferencia jelenség kockázata fokozottabb. Ennek sajnos nincsenek előjelei!

Az elektroszmog az egyik legnagyobb traumatikus stressz.
Alvászavarokat, vegetatív idegrendszeri problémákat, depressziót, pánik szindrómát és súlyosabb idegrendszeri és mentális problémákat okozhat!
Egyre több az elektro-hiperérzékeny ember! Ezt a betegséget több ezer orvos aláírásával igazolta a Freiburgi felhívásban, ezért hivatalosan is betegséggé nyilvánították.
6 milliárd mobiltelefon előfizetés van a világon. A mobiltelefonokat a zsebükben hordják főleg a fiúgyermekek és férfiak, melynek következménye hímivarsejt torzulások, meddőségi kockázatok.
Mi történik akár egy nemzedék múlva, ha nem védekezünk? Sejtpotenciál zavarok jönnek létre. Ezáltal csökken a sejtek energia szintje. Ennek következtében amortizálódik többek között az immunrendszer, a vegetatív és központi idegrendszer teljesítőképessége.

 

Kérdéseivel forduljon bizalommal Erdős László természetgyógyászhoz
06 70 /949-7787-es telefonszámon vagy a sugarzaspajzs@gmail.com e-mail címen!