„A kávét meg kellene keresztelni, mert igazi keresztény ital.”

„A kávét meg kellene keresztelni, mert igazi keresztény ital.”

Ezt a szállóigét VIII. Kelemen pápának tulajdonítják, és valójában nem tudjuk, mit ért azon, hogy igazi keresztény, de sejtjük, honnan fakad a lelkesedés, mint ahogy az is sokat mondó tény, hogy Bach nevéhez is fűződik egy zenemű, amely a Kávékantáta címet viseli. A hétköznapi emberek után nem maradnak kantáták és híres mondatok, mi csak annyit érzékelünk az egész kávé-ügyből, hogy szeretjük: az ízét, az illatát, a szertartását, és általában ennyi elég is lenne a jóból. Azonban ne álljunk meg itt: ha lehet még jobb a kávé, akkor miért ne törekednénk rá?

Kezdjük azzal, hogy az Arabica kávét választjuk, mert eggyel közelebb áll az egészséges életmódhoz, mint a másik híres fajta, a Robusta. Az arabica kávénak alacsonyabb a koffein- és a csersav-tartalma, és karamell aromájú utóízéről újabb kávékantátákat lehetne komponálni.

Összeköthetjük a kellemesest a hasznossal, ha olyan kávét választunk, amelyhez Ganoderma Lucidum gombakivonatot kevertek, ami csak első hallásra tűnik meghökkentőnek, a fogyasztása mellett szóló érvek már roppant meggyőzőek.

Kiemelnénk újra, hogy a tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító erejére: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Különleges tulajdonsága, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik: emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Ennek az a magyarázata, hogy mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét. Rendszeres fogyasztása ily módon helyreállítja a magas vérnyomást. Mindemellett lúgosító hatású, semlegesíti a szervezetben felhalmozódott savakat, megszünteti a gyomorégést, s esetenként csökkenti a magas koleszterin- és vércukorszintet.

A Caleido Arabica- & Ganoderma kávé mellett szól tehát az, hogy kiváló minőségű, természetes és 100%-os az arabica tartalma, 20% Ganoderma Lucidum gomba kivonat gazdagítja 30% poliszacharid tartalommal, továbbá méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származik, instant kiszerelése pedig azoknak kedvez, akik minél gyorsabban és egyszerűbben szeretnének hozzájutni ehhez a frissítő és egészséges, a kávé fogalmát további jelentéssel gazdagító különlegességhez.A Caleido Arabica- & Ganoderma kávé első osztályú biotermesztésű 100% arabica instant kávét és 20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz. Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

www.biomenu.hu

shop@biomenu.hu

+36 30 408 3035