A Magyar Termék Nagydíjas MAKKA Okos Kávékkal lehetséges!


Manapság már elérhetőek olyan termékek a piacon, amik többet nyújtanak a hagyományos kávéknál. A Magyar Termék Nagydíjas MAKKA Termékcsalád például olyan funkcionális instant kávékat kínál, amik új megvilágításba helyezik azt, ahogy a kávézásra gondoltunk. A hidegen és melegen is frissítő fekete ital számos hatását jól ismerjük: a koffein anyagcsere-gyorsító, szellemet és testet élénkítő, koncentrációt serkentő hatásait alighanem egyik kávéfogyasztónak sem kell bemutatni. Az azonban már biztosan nem mindenki számára ismeretes, hogy a MAKKA Okos Kávéi a kávéhoz hozzáadott alapanyagoknak köszönhetően további pozitív tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Miért okos a MAKKA instant kávé?
A MAKKA Okos Kávék egyszerre finomak és funkcionálisak. Amellett, hogy kiváló, 100% arabica kávéból készülnek, szervezetünk számára kifejezetten pozitív hatóanyagokat is tartalmaznak. Így lehetséges, hogy gyakorlatilag észrevétlenül fogyasszunk el fontos tápanyagokat (például rostot, vagy éppen bioaktív kollagén peptidet). Így formába kerülhetünk, karcsúsíthatunk, vagy éppen szépülhetünk egyszerűen, kávézás közben.
A funkcionalitás mellett fontos kiemelni, hogy a MAKKA Okos Kávék egy hazai micro vállalkozás termékei, melyek idén magas hozzáadott értéküknek köszönhetően elnyerték a Magyar Termék Nagydíj kitüntetést. A hazai gyártás mellett a minőségi alapanyagok, a gondos receptúra, az előállítás során alkalmazott innovatív megoldások, valamint az egyedi és elegáns csomagolástervezés biztosította, hogy a MAKKA Termékcsalád elnyerje ezt rangos elismerést.

Miért fontos a Magyar Termék Nagydíj Védjegy?
A Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy igazolja azon termékeket és szolgáltatásokat, amelyek minősége túlmutat az átlagoson. Emellett feladata, hogy segítséget nyújtson a fogyasztók minőségtudatos választásához, hozzájáruljon az egészségtudatos termékek fejlesztéséhez és forgalmazásához. A Magyar Termék Nagydíj 19 éve hazánk legszigorúbb és legtekintélyesebb minősítő rendszere, így ha Te is megbízható minőséget keresel érdemes a polcokon a Magyar Termék Nagydíj logójával ellátott termékek közül válogatni.

Milyen MAKKA Okos Kávékból válogathatunk?
És melyik a nekünk való?
1. Ha nyitott vagy a szépészeti újdonságokra és kipróbálnád a ránctalanítás és a bőrfeszesítés innovatív megoldásait is, akkor Neked a MAKKA Beauty Coffee-t ajánljuk, ami a bioaktív kollagén peptidnek köszönhetően egy forradalmi megoldást kínál a bőrápolásban, mint elfogyasztható táplálkozási kozmetikum. Miért vinnéd fel kívülről a kollagént a bőrödre krémekkel, ha elfogyasztva rögtön szervezetedben is hasznosíthatod?
2. Inkább formában szeretnél maradni? Akkor a Te kávéd a MAKKA Rost Kávé,  mely a zöld kávé energiája mellett a hozzáadott magas rost tartalomnak köszönhetően segítheti az emésztést, kiegészítheti a rostszegény táplálkozást és az éhségérzet csökkentésével támogathatja fogyókúrád!
3. Vitalitás és lendület? A MAKKA Coffee Vitalis zöld kávéval lehetséges! Frissítő zöld kávé kivonat és arabica feketekávé nyerő párosa, mely a zöld kávé kivonatban található klorogénsavnak köszönhetően támogathatja a harcot a zsír és a lassú anyagcsere ellen.
4. A különleges ízek kedvelője vagy? Akkor a MAKKA Gyömbéres zöld kávét Neked találták ki! A pikáns, egyedi, fűszeres ízvilága mellett a gyömbér jótékony hatásait is megtapasztalhatod általa.
5. A ganoderma gomba jótékony hatásaival ismerkednél meg inkább? Akkor Neked a MAKKA WELLcoffee-t kell kipróbálnod, mely ganoderma lucidum kivonattal támogatja szervezeted!

Még mindig nem sikerült dönteni? További információért látogass el honlapunkra, vagy hívj minket telefonon!
Viszonteladók jelentkezését is várjuk!


Vitálvár Kft
Természetből jeles
Tel: +36 20 343 0300
1136 Budapest
Pannónia u. 33. fszt/1.
info@vitalvar.hu
www.vitalvar.hu