Belegondoltunk már valaha, hogy a kezeinkkel naponta mi mindent teszünk meg? A kezeink egész nap munkában állnak, integetünk, írunk, gépelünk, érintünk, simogatunk, ölelünk, dolgozunk velük, használjuk azokat. Télen és nyáron is ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, az UV sugárzásnak, a hidegnek, a fagynak, a forróságnak, vagy éppen a szélnek. Tél végén, tavasz elején gyakori, hogy tapintásra érdesek, pirosak, szárazak. A legkevesebb, hogy naponta pár percet szánjunk kezeink ápolására, és gyengéd módon átmasszírozzuk őket, olyan természetes kozmetikumokat, krémeket használva, melyek értékes hatóanyagai táplálják, kisimítják, fiatallá varázsolják őket.

Minőségi krémek, vajak

Lényeges, hogy olyan termékeket válasszunk, melyek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket, káros anyagokat. Az értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal teli természetes alapanyagú natúrkozmetikumok használata esetén a bőr szárazsága kezelhető. A Napvirág Manufaktúra olívás körömvirágos kézkréme például, - mely többek között kiváló minőségű olíva olajat, körömvirág kivonatot, és allantoint is tartalmaz -, gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros érzést, így akár naponta többször is lehet alkalmazni. A körömvirág olaj rendkívüli bőrregeneráló képességének köszönhetően az igénybe vett bőr hamar megnyugszik, rugalmassá, és simává válik. Amennyiben a kezünk nagyon száraz, kipirosodott, irritált, esetleg ekcémás, úgy a Napvirág Manufaktúra shea vajas ápoló termékeit is bátran ajánljuk, melyek az igénybevett, irritált bőrt is hamar helyrehozzák.

Heti egyszer kell a radírozás

Ha teljessé szeretnénk tenni a kézápolási rutinunkat, akkor nem szabad elfeledkeznünk a heti egyszeri radírozásról sem. Ehhez nincs is másra szükség, mint magas minőségű, rengeteg ásványi anyagot tartalmazó természetes forrásból származó sóra, illetve hidegen sajtolt, vitaminokban, flavonoidokban és antioxidánsokban gazdag növényi olajokra, és prémium illóolajokra. A Napvirág Manufaktúra bőrradírjai, melyeket arcra és testre, így természetesen a kezeinkre is használhatunk, alapvetően parajdi sóból, szőlőmag-, édes mandula- és olíva olajokból készülnek, melyeket választhatunk frissítő vagy éppen nyugtató hatású illóolajokkal kombinálva is. A bőrradírok szelíden segítenek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, így bőrregeneráló, üdítő hatásúak. Magas hatóanyagtartalmuk révén visszatáplálják, visszazsírozzák a kéz bőrét, és a vitaminok ásványi anyagok a mélyebb rétegekbe is eljutnak, táplálva, és regenerálva azt. Tisztálkodás után lágyan dörzsöljük át az előzőleg felkevert, mogyorónyi mennyiségű testradírral a kezeinket. Egy pár másodpercig hagyjuk a kezünkön, majd meleg vízzel öblítsük azt le. A hatás azonnal érezhető, puha, selymesen lágy tapintású, sima bőr.

Kezet kell mosni

A vírusok terjedésének is gátat szabhatunk, ha többször mosunk kezet. Az azonban kicsit sem mindegy, hogy mivel. A boltokban kapható, filléres folyékony szappanok sok olyan összetevőt tartalmaznak, melyek kiszárítják, irritálhatják a bőrt. A Napvirág szappanok széles választékban kínálnak prémium szappanokat, extra szűz olíva olajjal, körömvirág olajjal, shea vajjal is, bio illóolajokkal, organikus összetevőkkel. Ha ezekkel a szappanokkal mosunk kezet, nem fog a bőrünk kirepedezni, sőt ápolják, visszatáplálják a kéz bőrét.

A természettudatosság pedig hab a tortán

Nem elég csak az arcunkra, a frizuránkra koncentrálni. A szépség az egész lényünkből kell, hogy áradjon, melyhez, mint fő kifejezőeszközünk, a kezeink is szervesen hozzátartoznak. Ne sajnáljuk tehát az időt a kézápolásra, és használjunk minőségi termékeket, melyeket a bőrünk meg fog hálálni, és kezeink selymesen finom tapintásúvá válnak majd. A Napvirágszappan Manufaktúra natúrkozmetikumai nem csak a magas minőséget képviselik, de termékeiket környezettudatos, lebomló csomagolásban árusítják, így azok nem terhelik a környezetünket.

Látogasson el környezetkímélő,
csomagolásmentes webáruházunkba!
www.napviragszappan.hu