Ha az 1. díszt választottad:
Odaadó, figyelmes és nagyon érzékeny ember vagy, gyakran vannak intuitív gondolataid. Kiválóan ismered az embereket, olvasol a testbeszédből, és teljesen bele tudod magadat élni mások érzéseibe is. Általában hallgatsz is a megérzéseidre, s ritkán fordul elő, hogy cserben hagynak. Őszinte és szeretetteljes személy vagy, sokan szeretnek, általában nagy társaság vesz körül. Ugyanakkor szükséged van néha arra, hogy elmenekülj a világ elől, és saját lelkedet is rendbe szedd egy kis kikapcsolódás segítségével.

Ha az 2. díszt választottad:
Akkor vagy igazán elemedben, igazán boldog és energikus, ha az életedben minden a helyén van.  Érzékeny lelkednek köszönhetően rosszul viseled, ha agresszív emberekbe ütközöl. Ilyenkor harc helyett inkább magadba zárkózol, csendessé és visszahúzódóvá válsz. Egyéb esetekben jól viseled a gyűrődést, kitartó és céltudatos ember vagy. Szeretsz a múltban kalandozni, gyakran felidézed a számodra kedves élményeket, de sosem rágódsz azon, ami már elmúlt.

Ha az 3. díszt választottad:
Imádsz élni, és a legrosszabb dolgokban is megpróbálod megkeresni a jót. Számodra a pohár mindig félig teli, s soha nem félig üres. Ebből a mentalitásból fakadóan sokkal könnyebben, higgadtabban kezeled a nehéz helyzeteket. Kreativitásodnak köszönhetően soha nem a kesergés, hanem a hatékony megoldás lebeg a szemed előtt. Nyitott, tiszta személy vagy, akinek ami a szívén, az a száján is. Ebből néha aggódnak konfliktusok, de sose bánd, hiszen mindig az őszinte véleményedet modnod.

Ha az 4. díszt választottad:
Kedves, odaadó, lágy természetű ember. Te vagy mindenki tanácsadója, aki bármilyen problémát szívesen meghallgat. Erős empátiádnak köszönhetően könnyedén beleképzeled magad mások helyzetébe, ezért is szeretnek veled beszélgetni, mert meg tudod érteni a többi embert. Türelmes és nyitott alkat vagy, bár mások problémáival többet foglalkozol, mint a sajátoddal. Egyfelől azért, mert segítőkész vagy, másfelől azért, mert így próbálsz menekülni az esetleg felmerülő gondjaid elől.

Ha az 5. díszt választottad:
Igazi maximalista vagy, aki mindig mindent rendben akar tudni. Számodra lételem, hogy a dolgok a lehető legjobban alakuljanak számodra és főként szeretteid számára. Pontos, precíz, megbízható ember vagy, aki bármilyen súlyt elcipel a hátán, ezt sajnos azonban ki is használják, ha nem vagy résen. Igazi érzékeny lelkedet maximalizmussal leplezed, mert attól félsz, hogy gyengévé válsz mások előtt, ha megmutatod az érzéseid.

Ha az 6. díszt választottad:
Rendkívül jó a szervezőkészséged és hihetetlen a munkabírásod. Számodra nem létezik lehetetlen. Erős stresszhelyzetben is higgadtan tudsz döntéseket hozni, nehéz kibillenteni az egyensúlyodból. Éppen ezért a családod és a barátok számítanak és építenek rád, mert ritka az ilyen szilárd ember. Az egész napos pörgés miatt szükséged van az esti relaxálásra, hogy levezesd a stresszt, mert ha nem szabadulsz meg tőle, akkor csak hátráltat.

Ha az 7. díszt választottad:
Nagyon értesz az érzelmek nyelvén. Mások életében is gyakran adsz tanácsot érzelmi kérdésekben. Éppen ezért barátaid, szeretteid gyakran fordulnak hozzád, ha valamilyen érzelmi gondjuk támad. Egyébként a humorod az egyik legjobb stresszoldó eszközöd. A legváratlanabb pillanatokban is kihúz a pácból! Szeretsz felújítani, barkácsolni, amit csak lehet, azt te készíted el otthonodban! Számodra az az igazi érték, amit a két kezeddel készítettél!

Ha az 8. díszt választottad:
Egyedi, utánozhatatlan, határozott és elszánt vagy. Amit kitűzöl magadnak, azt minden áron megvalósítod. Makacs vagy és akaratos, amely bizonyos helyzetekben előny, de néha hátrány is tud lenni. Tűzről pattant természetednek köszönhetően te vagy a társaság igazságosztója, aki nem viseli el, ha valakivel szemben igazságtalanul járnak el. Hamar felkapod a vizet, de csak addig tart, amíg elmondod a gondolataid. Ha kiadtad a mérgedet, könnyedén tovább lépsz a problémákon.