#rak

15 / 45 db bejegyzés — 1. oldal

Terápiás reumakenőcs három összetevőből

Terápiás reumakenőcs három összetevőből

A reuma egy összetett és sokarcú egészségügyi probléma, amely a mozgásszervi rendszert érintő gyulladásos és degeneratív folyamatok összességét jelenti. A betegségcsoport az ízületek, csontok, izmok, inak és szalagok károsodásával jár, gyakran krónikus fájdalommal, duzzanattal, merevséggel és funkciókieséssel járva, amely jelentősen befolyásolhatja az érintettek mindennapi életminőségét.

A rákos sejtek gyilkosa - Dr. Johanna Budwig diétája I.

A rákos sejtek gyilkosa - Dr. Johanna Budwig diétája I.

A doktornő diétája számos esetben hatékonyan segített a rákos sejtek szaporodásának megállításában és visszaszorításában. A diéta azon a bizonyított tényen alapul, hogy a a rák a sejtek oxigénhiánya miatt lép fel. Ezért a rákos/beteg sejt kívánja a cukrot. Oxigén jelenlétében azonban a rákos sejt a fermentációról vagy visszatér az oxidációs eljárásra, vagy programozott sejthalállal elhal.

Mellfájdalom? Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

Mellfájdalom? Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!

A mellek fájdalma nagyon riadalmat kelt minden hölgyben, különösen azért, mert manapság, az internet-orvosok korábban gyorsan hajlamosak vagyunk komoly következtetéseket levonni. A mellfájdalomnak azonban nem kell mindig aggasztónak lennie. A nők körülbelül kétharmadát érinti a reproduktív éveik alatt, és a 15-40 évesek egyik leggyakoribb panasza. A mellfájdalomnak számos oka lehet, ezért fontos, hogy tájékozott légy, hogy ha kell, idejében megtehesd a szükséges lépéseket.

Természetes gyógymódok a fájdalmas menstruációra

Természetes gyógymódok a fájdalmas menstruációra

Tízből három nő szembesül a fájdalmas menstruáció problémájával, melyet jellemzően alhasi fájdalom és derékfájás, általános gyengeség, rossz közérzet, valamint erős vérzés kísérhet. Ezen kellemetlen tünetek az élet különböző területeire hatással vannak, beleértve a munkahelyi teljesítményt, a társasági események lemondását és a gyermekkel vagy partnerrel való türelmetlenséget is.