Revitalizáló Spiráltölcsér, Eredeti Víz-Revitalizáló, és Energia Átalakítók.
Különleges eszközök, melyek megnemesítik életünket, és az ünnepek meghitt hangulatát.Egyre többen szeretnének hasznos, és az egészséget és a Föld ökológiáját is támogató ajándékokat adni szeretteik számára. Szeretnénk most megismertetni olyan környezet és életbarát eszközöket, melyek rendkívül jótékonyak az egész élővilág számára.


1. Revitalizáló Spiráltölcsér azoknak, akik szeretnének életenergiával és magas rezgésszinttel rendelkező, rendezett kristályszerkezetű vizet, gyümölcslevet, gabonaitalt, tejet, vagy sört, bort, stb. fogyasztani bármikor, teljesen költségmentesen. A víz eredetileg egy élő organizmus, de életenergiája különféle mértékű lehet. Mire eljut háztartásainkba, kevés, vagy semmilyen életenergiát nem tartalmaz. Helyette rengeteg negatív frekvenciával telítődik. Ugyanis, amikor a víz elveszti életenergiáját, elveszti öntisztító képességét is, és képtelenné válik a negatív rezgések kitisztítására. Magához vesz minden olyan frekvenciát amivel találkozik, így a károsakat is. Amikor elfogyasztjuk, átadja azt a szervezetnek is. A Revitalizáló Spiráltölcsér képes bármilyen vízbázisú folyadéknak visszaadni az életenergiáját, így öntisztító képességét is. Ivóvizünk sokkal lágyabb és kellemes ízű lesz általa, és még finomabbá és energiát adóvá válnak italaink. Mindezt teljesen elérhető árakon, további fenntartási költségek nélkül, hosszú távon.

2. Eredeti Víz-Revitalizáló azoknak, akik kényelmesebb rendszerre vágynak. Az Eredeti Víz-Revitalizáló a csapvizet éleszti fel egy rendkívül magas rezgésszintre juttatva, rendezett kristályszerkezetűvé téve, megemelve oxigén és PH szintjét, és visszaadva természetes öntisztító képességeit. Csapra, zuhanyfejre, vagy akár az egész lakás vízvezetékére szerelhető kivitelben is létezik. A víz azonnal energetizálódik, és forró víz is átfolyatható rajta. A konyhai, vagy zuhany változat kis helyet foglal, de a vízvezetékre szerelhető változat sem helyigényes. Fenntartási költsége nincs, rendkívül sokáig használható korlátok nélkül. Ára magasabb, de oxigéndús és jóízű vizet biztosít azonnal a csapból. A különleges revitalizáló folyamat végett a víz újra képes lesz megváltoztatni a káros anyagok polaritását, így azok nem tudnak beépülni. A káros frekvenciák ártalmatlanná válnak, a jótékony anyagok és pozitív rezgések még jobban beépülnek. Ilyen tulajdonságokkal rendelkezik egy érintetlen földalatti forrás is, és ezt a képességét képes csapvizünknek helyreállítani az Eredeti Víz-Revitalizáló.

3. Energia Átalakítók azoknak, akik szeretnék kizárni a sok negatív frekvenciát, az elektroszmog, a vízerek, a hartmann zónák és egyéb éterikus negatívumok káros hatásait. A szerkezet a kristályok pozitív képességeit elegyítve képes a felsorolt negatívumokat semlegesíteni, és tápláló pozitív légkört biztosítani, melyben a harmónia sokkal könnyebben helyreállítható. A mai technológia előtérbe helyezi a vezeték nélküli kommunikációs rendszerek használatát, így azok sugárzása  szinte mindenütt megtalálható. Ezek a sugárzások erőteljes elektroszmogot generálnak és megzavarják az élő szervezetek működését. Az Energia Átalakítók a fizikai, vagy a nem fizikai negatív energiák minden fajtájával szemben hatékony védelmet nyújtanak. Önmagában, vagy az előző két eszköz kiegészítőjeként is használható, különféle méretben kapható, fenntartási költségek nélkül.

Reméljük, hogy tudtunk hasznos, és az áruknál jóval értékesebb ajándékötleteket adni, melyek elmondhatatlan örömet és segítséget nyújthatnak mindenki számára. A termékekről bővebben az alábbi elérhetőségeken kapható bővebb információ:

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)
Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
 (H, Cs: 9-18 óráig; K, Sze, P: 9-17 óráig;  Szo: 9-12 óráig),
és mindkét Élő Víz is megkóstolható!