A DRHAZI egy magyar kozmetikai manufaktúra termékpalettája, speciális magas hatásfokú receptúrákkal az intenzív kezelést igénylő bőrökre. Készítményeink a hagyományos növényi összetevők és a legmodernebb, tudományosan bizonyított, biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi, melyeket a bőrtípusoknak megfelelő legoptimálisabb dózisban alkalmazzuk.


Családi tulajdonban lévő cégünk 2010-ben alakult. A szokásostól jelentősen eltérő fejlesztéseink eredményei olyan új bőrgyógyászati felfedezések lettek, amelyek az eddig nem gyógyíthatóként elkönyvelt, krónikus bőrgyógyászati problémákra is képesek megoldást nyújtani. A termékfejlesztések mellett a gyártástechnológiánk is teljesen új irányokat követ. A lehetőleg null-emissziós alapanyaggyártás, valamint a tartósítószer mentes termékek csomagolástechnológiája ma még világviszonylatban is újnak számít.
Kizárólag Magyarországon, natúr és tiszta környezetben - a Pilisben -, szigorúan manuális technikákkal alkotjuk meg készítményeinket, melyekhez az alapanyagokat és a hatóanyagokat különös figyelemmel válogatjuk össze.
Egyedülálló összetevőink 100%-ban természetesek. Büszkék vagyunk arra, hogy készítményeinket teljes mértékben szintetikus szerek nélkül képesek vagyunk biztonságosan tartósítani és csomagolni.
Az Airless vákumtechnológiás csomagolóanyagok használatával és a modern növényi tartósítószerekkel biztosítani tudjuk készítményeink minőségi eltarthatóságát.

Termékeinket a GMP (Good Manu-facturing Practice) elvárásainak megfelelően állítjuk elő. Készítményeink gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagok, biogazdálkodásból származó alapanyagok felhasználásával készülnek, és figyelemmel vagyunk a nyersanyagok etikus forrásból való beszerzésére. Minden egyes receptünket tudatosan és szeretettel alkotjuk.

A legtöbb nő, aki a DRHAZI kozmetikumokat választja, már sok tapasztalattal rendelkezik, korábban számos szintetikus és natúr kozmetikumot is kipróbált, az arcbőre mégis problémás maradt. A legtöbben bőrérzékenységgel vagy rosaceaval, mások T zóna problémával vagy aknéval „küzdenek”. Sokuk a 100%-ban természetes és hatékony, fiatalító kozmetikumokra is irritációval reagál.
Tapasztalataink és kutatásaink szerint ezen problémák hátterében a bőregyensúly eltolódása, és ennek következtében kialakulható bőrfertőzés áll.
Természetes módon a korral az egészséges bőr is változik, így megfelelő ápolással és kezeléssel támogathatjuk, ez az anti age készítmények feladata.
Alapelvünk, hogy kétféle bőrtípus létezik, az egészséges normál bőr és a beteg bőr.  Az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítanunk kell.
Az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, vagyis a bőr gyógyításának alapja, tapasztalataink szerint a bőregyensúly visszaállítása, mely kizárólag olyan anyagokkal, kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre. Szintetikus szerekkel a tünetek időleges kezelése megoldható, de a bőregyensúly nem áll helyre, sőt…

A növényi anyagok gyógyhatása ma már köztudott, viszont az intenzív növényi hatóanyagok használata körültekintést is igényel. Tudnunk kell, melyek azok, amelyeket bőrápolásra és melyek azok amelyeket a bőr kezelésére alkalmazhatunk.
Ha egészséges és szép bőrre vágyunk, akkor elsődleges célunk a bőregyensúly visszaállítása legyen. Ez egyénenként más-más ápolást és kozmetikumot igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.
A DRHAZI kozmetikumok 100 % természetes, bőrazonos felépítésű készítmények, melyek helyes használattal kiváló bőrmegújításra képesek.
Kozmetikumaink online webshopunkban és referenciaüzletünkben érhetőek el, szakértőink szívesen segítenek a legoptimálisabb kozmetikumok vagy kezelés kiválasztásában.

 


Online shop: www.drhazi.hu   
DRHAZI Referenciaüzlet: Mammut I. első emeletén, ahol speciális bőrmegújító kezeléseket is végzünk.
Hívja bejelentkezésért és tanácsadásért 06 30 8714668-as DRHAZI szakértői számunkat!
SZÉPSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL