Mi a Daknang?

A Daknang egy természetes életstílus márkája, mely korokon, kultúrákon és kontinenseken ível át. Ötvözi az ősi bölcsességet, a természet erejét és legújabb tudományos kutatásokat.
Ezek együttes erejével segíthet mindenkinek megőrizni egészségét és nyugalmát, ebben az egészségtelen és nyugtalan világban. Célunk, hogy minden embert arra inspiráljunk, hogy pozitív irányba megváltoztassák életüket, itt és most!
Pozitív átalakulásunk kulcsa pedig a napi szokásaink, értendünk, életmódunk és gondolkodásmódunk megváltoztatása.

A Daknang nem valami újat hoz létre, hanem felfedi és beépíti a mindennapi életbe mindazt az ősi tudást, ami évszázadok óta ismert már.

Miből készülnek?

Az egyedülálló folyékony gyógynövény esszenciák himalájai gyógynövényekből és ásványi anyagokból készülnek. A tibeti tradicionális orvostudomány ’Sowa-Rigpa’ formulái elősegítik a szervezet rendszereinek működését, helyre állítják és erősítik a szervezet általános egészségét.
Termékeink ázsiai formulákból, európai gyártás során készülnek.

„Az életben minden egyetlen forrásból ered. Az egészségünk attól függ, milyen közel vagyunk ehhez a forráshoz.”- Dr. Sherab Tenzin

Az életünkben jelen lévő, megnőtt stressz felboríthatja a test védelmi és regeneráló funkcióit, ez pedig számos egészségügyi problémához vezethet.

Dr. Sherab Tenzin

A DAKNANG™ egyedi, gyógynövényalapú termékeit a Pure Vision Sorig nevű vállalat fejlesztette ki Dr. Sherab irányítása alatt.  Dr. Sherab Tenzin ősi, holisztikus tibeti orvoslás - Sowa Rigpa - tanai szerint gyógyít szerte a világon, már több mint húsz éve. Dr. Sherab számos mestertől kapott tanítást, köztük H. H. Trulshik Rinpochetól, Taklung Tsutrul Rinpochetól, H.E. Dr. Trogawa Rinpochetól, majd 6 éven keresztül tanult a Dalai Láma irányítása alatt
Tanult buddhista filozófiát, tradicionális tibeti gyógyászatot, tibeti sebészetet.
2009-ben megkapta a „Men Rampa” címet a tradicionális „Sowa-Rigpa” gyógyászatban.

A Formuláról

A gyógynövény formulákban található gyógynövényeket a Bhutáni és Nepáli Himalája alacsony és magas régióiban termesztik és gyűjtik.
Az üvegekbe vadon termesztett növények és természetes anyagok kerülnek.

A növények hatóanyagai alacsony hőmérsékleten kerülnek kivonásra. Ez elősegíti a maximális mennyiségű vitamin, ásványi anyag és aktív növényi hatóanyagok kivonását. Az etanol alapú kivonás elősegíti a kémiai tartósítószerek alkalmazásának elkerülését, valamint lehetővé teszi a hosszú termék élettartamot.
Mentes tartósítószerektől, mesterséges ízfokozóktól, kémiai adalékoktól és cukortól. A termék nem tartalmaz állati eredetű termékeket, és fogyasztásra alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára is.
A gyártás Lettországban történik.
10 és 30 ml-es kiszerelésben kapható. A 10 ml-es kiszerelés 1 hónapra, a 30 ml-es 3 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Jelenleg 17 Daknang termékből lehet választani.

Termék csoportjaink:

1. Immun- és légzőrendszer

2. Emésztőrendszer és anyagcsere folyamatok

3. Idegrendszer, mentális egyensúly és harmónia

4. Keringési rendszer, vérnyomás-szabályozás

5. Energiastimulánsok, tudatserkentők, örege-désgátlók és fiatalítók

6. Jóga és meditáció

Vörös Zsuzsanna

 

Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el a www.daknang.unas.hu oldalra, ahol további információkat találhat   a termékekről.