Ez a tökéletes paraméterű víz az ún. ionizált lúgos víz, amely 40 éves japán kutatás eredménye. A Himalája lábánál élő Hunza népcsoport él a világon a legtovább. Kimagasló élettartamuk egyik okának a kutatók az általuk fogyasztott vizet találták. Ezért a cél a Himalája hegyi patakjainak megfelelő víz előállítása volt.

 

Késleltethető az öregedés az ionizált lúgos vízzel!


A hosszú kutatás eredménye képen született meg az un. vízionizátor készülék, amely az egyszerű csapvízből állít elő a vitaminok antioxidáns hatásával felérő, élő vizet. Olyat, amely kíméletesen kimossa szervezetéből az évtizedek alatt lerakódott savas mérgeket. Feltölti gyorsan felszívódó ásványokkal szervezetét. Megtisztítja vérét és bőrét sejtszinten. Az ionizált lúgos víz fogyasztása az öregedés folyamatát megfordíthatja, és a salakanyagok mennyiségét hosszú távon egy sokkal fiatalabb személy szintjére képes csökkenteni!

 

 

Japánban kórházakban alkalmazzák, és az emberek


1/4-e issza ezt a vizet
Japánban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium, már 1965-ben bejelentette, hogy az ionizált lúgos víz fogyasztása hatékony az anyagcsere belső flórájának a helyreállítására. Ott csaknem 30 millió ember használ vízionizátor készüléket.
Japánban az áltag életkor a nőknél 86 év, a férfiaknál 79 év. Ide haza 76 év és 68 év.
Japán kórházakban több évtizede sikeresen alkalmazzák többek között cukorbetegség, vérkeringési problémák, magas és alacsony vérnyomás, allergiás és asztmás megbetegedések, savasodás és bélproblémák kezelésére. A kezelés lényege, hogy a betegekkel naponta több liter ionizált lúgos vizet itatnak.

 

 

Az ionizált lúgos víz más, mint a boltokban kapható palackos vizek


Az Alkamedi vízionizátor készülékek japán technológiával, egy számítógép vezérelt elektrolízissel képesek kivonni a csapvízből a savas összetevőket, így a víz lúgos kémhatású lesz, ráadásul molekuláris szinten teljesen átalakul.

 

 

Az ionizált lúgos víz tulajdonságai


1. Lúgos, méregtelenít: Kimossa a káros savat a vérből, szövetekből, helyreállítja a szervezet ideális, enyhén lúgos kémhatását.
2. Antioxidáns, mint az A-,C-,E- vitaminok: A szervezet öregedésének legfőbb oka a szervezet oxidálódása. Egy pohár ionizált lúgos víznek magas a (-) OPR értéke, 2-4x több antioxidánst tartalmaz, mint egy pohár frissen facsart grapefruit lé! Hatékonyan megköti az oxidáló szabadgyököket.
Ellenben oxidáló, öregítő hatása van a csapvíznek, a víztisztítók vízének és a palackos víznek is.
3. 2-3x hatékonyabban és gyorsabban szívódik fel, mint más vizek: A „sima” vizekben 11-18 molekula alkot egy víz klasztert, ami túl nagy, hogy a sejtek többsége közvetlenül felszívhassa. A vízionizátor vizében 5-8 molekula alkot egy víz klaszter, így a sejtek közvetlenül és könnyen felszívják, mert átjut a sejtfalon. Mágneses rezonancia vizsgálattal igazolható a kis vízmolekula.
4. Serkenti az idegrendszert, csökkenti a stresszt, megköti a káros baktériumokat, vírusokat: Extra elektronokkal rendelkező magas oxigén tartalmú: Sok-sok hidroxil oxigén iont (OH-) tartalmaz. Ezek a hidroxil ionok megkötik a szabad gyököket, elpusztítják a daganatos sejteket és a káros baktériumokat, vírusokat.
5. Valóban felszívódó, magas ásványi anyag tartalmú: Az ionizált lúgos vízben az ásványi anyag mennyiség, akár 20-30%-al több, amelyek gyorsan felszívó ionos formává alakulnak. Így valóban felszívódva, erősítik a csontokat, fogakat és segítik az új sejtek termelését.
6. Tiszta: A szűrő rendszerének köszönhetően mentes a klórtól, vegyszerektől, kellemetlen szagoktól, baktériumoktól és vírusoktól.

Magyar és külföldi kutatások, tapasztalatok alapján a vízionizátorral készült ionizált lúgos víz:
• Erősíti az immunrendszert
• Enyhíti több betegség tünetét
• Hihetetlenül hidratál, fiatalító hatású
• Segít fogyni
• Növeli a teherbíró képességet
• Oldja a stresszt
• Jó ízű
• 2 év alatt megtérül.

 

 

 

 

 


Bővebb információ:
Web: www.lugosviz.net
Email: info@lugosviz.net
Tel.: 06 70 / 550 72 44
Siva Consulting Kft.