1. FEHÉR RÓZSA
Annak ellenére, hogy ez az ártatlanság szimbóluma, te valójában nagyszerűen képes vagy elérni a céljaidat. Több olyan gondolat van a fejedben, amelyekről soha senkinek sem beszéltél. Nagylelkű vagy, akire baj esetén számíthat a családja.

2. VÖRÖS RÓZSA
Szenvedélyes, érzéki vagy, aki mindig is szeret az élvonalba tartozni, úgy társasági szinten, mint például egy versenyen. Olyan ember vagy, akiben meg lehet bízni, így főnökeid szeretnek. Nagy tettekre lehetsz képes, sikeressé válhatsz. Van egy érzékeny oldalad is, amit csak a legközelebbi hozzátartozóid ismerhetnek.

3. RÓZSASZÍNŰ RÓZSA
Humoros ember vagy, aki imád álmodozni, játszani, és emiatt sokan irigykednek is rád. A problémákon könnyen átlendülsz, gondot jelenthet, hogy néha felszínes vagy, ezt például a munkahelyeden nem díjazzák.

4. LILA RÓZSA
Mindenre magyarázatot találsz, főként az ezotérikus, spirituális jelenségekre.

5. SZIVÁRVÁNY SZÍNŰ RÓZSA
A saját világodban élsz, és emiatt összetűzésbe, vitába keveredhetsz másokkal, barátokkal, családtagokkal. Karizmatikus magatartásodnak köszönhetően viszont képes vagy mindenkit meggyőzni igazadról, még az ellenségeidet is. Néha viszont kirívó magaviseleteddel túl lősz a célon.

6. SÁRGA RÓZSA
Két lábon állsz a földön. Pragmatikus és realista vagy, nem szereted az idealizmust.

7. KÉK RÓZSA
Könnyen megharagszol a környezetedre. Szinte sosem vagy megelégedve, ahogy a barátaid, családtagjaid beszélnek veled. Ez azért van, mert rendkívül érzékeny és félénk vagy, amelyet mások könnyen összetévesztenek az arroganciával.

8. FEKETE RÓZSA
Mogorva külsőd ellenére belül kedves, érzéki ember vagy. Van benned cinizmus, irónia, és gyermeki lélek is.

9. ZÖLD RÓZSA
Szinte mindenért lelkesedsz, de ugyanakkor sok mindenért tudsz bosszankodni is. Az emberek szépen kell beszéljenek, viselkedjenek veled, ha nem akarnak maguknak rosszat.