A motivációs szerző és alapító, Louise Hay, 2017. augusztus 30-án távozott közülünk, de olyan életigazságokat hagyott maga után, melyek sok szenvedő lélek számára enyhülést hoztak. Az angyali lelkű Louisenak  rengeteg embert sikerült meggyógyítania, hogy addigi szenvedéssel teli életükben szeretetet, boldogságot és bőséget vigyen.

Összegyűjtöttük Louise Hay pár gyógyító gondolatát, mely bizonyos élethelyzetekben jó tanácsul szolgálhat bárki számára!

1. Minden gondolatunk alapul szolgál jövőnk számára!

2. Ha az évekig gyakorolt önkritikád nem hozta meg a várt eredményt, akkor fogadd el végre önmagad és nézd meg, mi fog történni.

3. Ne próbálj megváltoztatni másokat. Hagyd meg őket olyannak, amilyenek és inkább szeresd magad olyannak, amilyen vagy.

4. Ha „igen”-t mondunk az életre, az élet is „igen”-t mond ránk.

5. A szeretet fertőző! Ha szeretet osztok, megsokszorozva kapom vissza. A szeretet kinyit minden ajtót!

6. A kritika soha nem változtat a dolgokon. Hagyj fel önmagad kritizálásával és fogadd el magad!

7. Olyan gondolataid legyenek, melyek boldoggá tesznek, olyan emberek társaságát keresd, kikkel jól érzed magad, olyan ételt fogyassz, mely jó szervezeted számára és mindig a saját ritmusodban dolgozz!

8. A béke veled kezdődik! Minél nagyobb a belső békéd, annál jobban sugárzod azt környezeted számára.

9. Ha vidám, szeretettel teli életre vágyunk, a gondolatainknak is vidámaknak és szeretettel telinek kell lenniük. Bármilyen mentális vagy szóbeli üzenetet küldünk az Univerzum számára, az hasonló módon kerül vissza hozzánk.

10. A szeretet mindenek mozgató rugója, mely vezet bennünket életünk során.

11. Egyetlen ember, dolog vagy hely sem lehet hatással rám, mivel csakis én vagyok gondolataim egyedüli ura.

12. Lehet, hogy nem tudod, hogyan kell megbocsátani, de az egyszerű hajlandóság részedről ez irányban már elindíthat ezen az úton.