#ősi

15 / 31 db bejegyzés — 1. oldal

A jövő fenntartható húsforrása a pitonhús?

A jövő fenntartható húsforrása a pitonhús?

A fenntartható élelmiszertermelés új határokat feszeget, és a legújabb kutatások szerint a pitonhús lehet az egyik legígéretesebb alternatíva. Az EPIC Biodiversity tanácsadó cég szakértője, Daniel Natusch meglepő eredményekről számolt be a kígyók táplálékfeldolgozási hatékonyságával kapcsolatban.</p>

Visszajönnek a piócás emberek? Ígéretes gyógymódok, amihez csak pár piócára van szükség.

Visszajönnek a piócás emberek? Ígéretes gyógymódok, amihez csak pár piócára van szükség.

Testünk jelzőrendszerei többnyire fájdalommal adják tudtunkra rendellenes működésünket. A fájdalom rövid időn belül csökkenni fog a pióca nyálában lévő 60-80 féle fájdalomcsillapító hatóanyag következtében. A megfelelő számú alkalmazás után véglegesen csökken, illetve megszűnhet a fájdalom és visszaállhat a korábbi rendes működés.

Miért annyira divatos manapság fermentálni?

Miért annyira divatos manapság fermentálni?

Maga a szó valóban az utóbbi időben lett közismert, de biztos vagyok benne, hogy már mindenki evett fermentált zöldséget, hiszen a savanyúkáposzta is az. De sokan már bizonyára készítettek kovászos uborkát, ez azt jelenti, hogy már sikerült fermentálni. Ezek a savanyúságok nem véletlenül népszerűek. Azon kívül, hogy finomak, az emésztésre való jótékony hatásukat is sokan tapasztalták. De hogyan, mitől is működik ez?