Sokszor hallottuk már, hogy azzá leszünk, amit megeszünk. Ezt a bölcsességet igazolja az a tény is, hogy az oly rettegett ráncok is nagymértékben befolyásolhatóak az elfogyasztott táplálékok által. Napjainkban, amikor az ételeink minősége már sajnos sok esetben meg sem közelíti a néhány évtizeddel ezelőtti minőséget, fontos, hogy a szervezetünk megfelelő vitamin és ásványi anyag ellátásáról gondoskodjunk más módon. Az étrend-kiegészítők bőséges választékát látva elbizonytalanodhatunk, vajon melyik is a megfelelő számunkra?

A legfontosabb szempont, hogy természetes összetevőjű terméket válasszunk, ami nemcsak azért fontos, hogy ne vigyünk be szintetikus anyagokat a szervezetünkbe, hanem azért is, mert sokkal több hasznosul belőlük, így nem kell sok száz milligrammot elfogyasztanunk naponta az érezhető eredmény érdekében. Fontos szempont hogy az összetevők megfelelő tisztaságúak, és ellenőrzött minőségűek legyenek.
Tény, hogy az arcunkon meglátszanak a kialvatlanság, hanem a rossz táplálkozási szokásaink is. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy táplálékunkkal bőrünk szükségleteit is kielégítsük. Vigyünk be megfelelő mennyiséget, és minőséget olyan anyagokból, amikből épül a bőrünk.
Egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely egy érzékeny fehérje, 30%-ban található meg bőrünkben. Termelődése, vízmegkötő képessége – ami a rugalmasságát adja -, az idő múlásával nagymértékben csökken, de a helytelen szokások és csökkent vitamin bevitel megsokszorozza a folyamat sebességét. 25 éves kor felett már feltétlenül gondoskodni kell bőrünkről is!
Arcunk ápolását, hidratálását nagyon fontos naponta jó minőségű kozmetikumok használatával biztosítani, valamint belsőleg alkalmazandó étrend-kiegészítőkkel is támogatni, főleg, ha szeretnénk lassítani bőrünk öregedési folyamatán.
Sokféle kollagén kapható már, és sokszor nem is lehetünk biztosak a tényleges, sejt szintű felszívódásukban. A Colway nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és legfőbb erénye, hogy a molekulaszerkezete a különleges gyártási folyamatoknak köszönhetően ténylegesen felszívódik a bőrbe külső felhasználással is, és a hatékonyság fokozása érdekében még kollagén kapszulát is kifejlesztett a cég.
A Colway Colvita kapszula liofilizált halkollagént, szárított barna algát és bioaktív E-vitamint tartalmaz zselatin kapszulába zárva. Mindezek a laboratóriumban előállított, éveken keresztül tesztelt tiszta összetevők a szervezetbe jutva, maximálisan felszívódva egész testünkre jótékonyan hatnak, nem utolsó sorban a bőrünkre is, mert a szépség az egészség látható formája.
Hívjuk segítségül ezt az egyszerű megoldást: szedjünk napi 2 kollagén kapszulát a tömörebb és rugalmasabb bőr, a kevesebb ránc és a jó közérzet érdekében! A C-vitamin szerepe a kollagén szintézise szempontjából is elengedhetetlen, ezért ne feledkezzünk meg a napi természetes és felszívódó C-vitamin bevitelről sem.
A Colvita kapszula használata során nemcsak a bőr, a haj, és a csontok állapotának javulásáról, de érezhetően jobb közérzetről, az immunrendszer aktívabb működéséről és a bőrtörések mélységének csökkenéséről is beszámoltak a felhasználók.

A Colway termékek használata kúraszerűen javasolt.
Termékeink megrendelhetőek webshopunkból, és megvásárolhatóak partnereinknél!

Colway Hungary Kft
www.colway.hu
info@colway.hu
facebook.com/colway.hu
+36 30 9699 920