„60 éve ez az első dolog ami igazán segített rendbe tenni a bőrömet!”

„Mióta 6-8 pohár vizet iszunk és ezzel is zuhanyozunk, a víz testünkre gyakorolt hatása elképesztő. A bőrünk észrevehetően puhábbá és egészségesebbé vált, szinte sugárzik amióta az Élő Víz-Rendszert használjuk. Kevesebb szappant és háromszor kevesebb sampont, valamint kondicionálót használok. A hajam és a páromé is puhább, fényesebb lett, és már nem töredezik!”

„A fürdés most egy élvezet lett. Nem használunk többé desztilláló készüléket és szűrőket. A víz teljesen tiszta és az íze kitűnő. Mind az öt kutyánk nagyon szereti és sokkal egészségesebbek azóta, mióta ezt a vizet isszák. Most mindennél jobban ez örvendezteti meg az édesanyámat. A kerti tavunkat is folyamatosan tisztítja az algáktól és a habtól, és most a halak is fickándoznak benne.”

„A hajam fényesebbé, lágyabbá vált, és visszakapta természetes göndörségét.”

„Azelőtt nem tudtam meginni a csapvizet, de amióta a rendszer működik, csak csapvizet iszom, úgy tudnám röviden leírni, hogy a víz szinte itatja magát, finom az íze, és fantasztikusan tele van oxigénnel! Egyéb előnyeit is megtapasztaltam például a takarításban. Kevesebb a vízkő, csak tiszta vízzel vegyszer mentesen takarítok. A főzésnél is előnyös, ízletesebbek a levesek, gyorsabban felforr a víz. Egyszóval nagyon örülök, hogy élvezhetjük a rendszer jótékony hatásait, és jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek!”

Ez csak néhány rövid visszajelzés Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálóját használóktól. Nem véletlen a rendszer töretlen sikere, mivel környezetbarát és természetes alapelveken működő víztisztítási technológia, így  a természet működését utánozva képes a vizet feléleszteni, rendezni kristályszerkezetét, és természetes oxigénnel dúsítani azt. Mindezt azonnal, várakozási idő és fenntartási költségek nélkül!
Az Eredeti Víz-Revitalizálóval felélesztett víz képessé válik a káros anyagok ártalmatlanítására, mivel képes megfordítani azok polaritását. A káros anyagok egyszerűen kimosódnak a szervezetből, a jótékony anyagok pedig jobban beépülnek. Ez az érintetlen forrásvizek természetes öntisztító mechanizmusa, ami sajnos rendkívüli módon legyengül, mire eljut háztartásainkba. Ezt a képességet kapja vissza csapvizünk, amikor áthalad az Eredeti Víz-Revitalizálón. Az Élő Víz a káros anyagok negatív frekvenciáját és más negatív frekvenciákat is képes semlegesíteni! Erre vízszűrők nem képesek. Az Élő Víz segít helyreállítani a szervezet PH értékét, ösztönzi a szervezet  öntisztító funkcióinak beindítását. Az ételek ízletesebbek és tartósabbak lesznek. A zöldségek, gyümölcsök tovább eltarthatók, frissek, ropogósak maradnak.
A rendszer semmilyen karbantartást, áramforrást nem igényel, és nincsenek fenntartási költségei. Bármilyen más rendszerrel összeköthető. A vízkő csökken, vagy el is tűnhet. Létezik  vízvezetékre, csapra, és zuhanyra szerelhető változatban is. Bármilyen hőmérsékletű víz átfolyatható rajta.

*A leírt képességek kizárólag a Skandináv Élő Víz-Rendszerek Eredeti Víz-Revitalizálójával előállított Élő Vízre érvényesek, más hasonló elnevezésű vizek képességei nem egyeznek az itt leírtakkal!
A különféle mikrohullám antennák házakon, tornyokon, vezeték nélküli összeköttetésre alkalmas rendszerek (mobiltelefon, WiFi, Laptop, Tablet, otthoni vezeték nélküli telefon...)  erőteljes elektro-szmogot bocsátanak ki. Ez zavarja az élő szervezetek működését. Az Élő Víz kiegészítőjeként is használható Energia Átalakítók semlegesítik ezen káros sugárzások negatív hatásait, valamint a földsugárzások, vízerek, és más negatívumok hatásait. További információk az alábbi elérhetőségeken:

Porthologos Kft.
www.porthologos.hu
info@porthologos.hu
Tel: 06 30 964 7333 (H-P: 10-18)
Mintatermékek az 1119 Bp. Etele út 32/C. szám alatti Gyógynövény és Bioboltban megtekinthetők
(H-P: 9-17 óráig, Szo: 9-12 óráig),
és Élő Víz is kóstolható!