Mostanában valószínűleg nem múlik el nap úgy, hogy ne botlanál bele legalább egy hirdetésbe vagy reklámba, ami én- és környezettudatos életmódra buzdít, annak hasznosságára hívja fel a figyelmed. Sokak számára fel sem tűnnek már ezek a hirdetések, beleolvadnak a „médiamasszába”.

Szintén sokan vannak, akikben ilyenkor megmozdul valami a lelkiismeretükben, elkezd motoszkálni, hogy valóban milyen jó lenne többet mozogni, egészségesebb ételeket tenni a családi asztalra, jobban odafigyelni a környezetünkre. Majd munkából hazafelé menet még bekanyarodnak a hipermarketbe és műanyagdobozban, műanyagzacskóban elhozzák a bolygó másik feléről származó, agyonvegyszerezett szőlőt februárban, mert a gyerekek úgy szeretik… Ezekben az emberekben megvan a változás iránti igény, csak a rohanó hétköznapokban igen hamar bele lehet kényelmesedni a megszokásokba és ez megöli a tettrekész-séget, ami ahhoz szükséges, hogy felkutassák a mást, a jobbat. Te közéjük tartozol?

Nekik kíván segítséget nyújtani a GreenLove, ami nem csak egy bolt és webáruház, hanem egy életmód, egyfajta világnézet. Minket követve hírleveleken, blogokon, facebook-profilokon keresztül igyekszünk olyan információkat, ötleteket, híreket stb. megosztani, amelyek segíthetnek egy ember- és környezetbarát életmód kialakításában. Apró, egyszerű és hatékony lépésekben.

A GreenLove-ot három barát értetlensége, elégedetlensége hívta életre. Olyan emberekből áll, akiknek elegük van abból, hogy a nagyvállalatok a profit érdekében fenntarthatatlan, környezetromboló technológiákat alkalmaznak, és olyan termékekkel árasztanak el, amelyek szépen lassan megmérgezik az embert. Például az áruházak polcain szinte lehetetlen olyan kozmetikai terméket találni, amelyik ne tartalmazzon minimum egy rákkeltő anyagot. Vagy az „ünnepelt” tisztítószerek olyan erős vegyi anyagokat tartalmaznak, hogy már a gőzük belégzése is súlyos egészségkárosodáshoz vezethet. Illetve a 2000 kilométerről hozott paradicsom hogyan lesz a konténerben üde piros és ropogós, és miért kerül csak fele annyiba, mint a 30 kilométerről hozott hazai paradicsom?

Azt kellett, hogy észrevegyük, hogy mi – emberek – csak egyetlen szempontból vagyunk fontosak: fogyasszunk, vásároljunk. Minél többet, minél rövidebb idő alatt ezzel is optimalizálva a profitot. Az, hogy mit és milyen minőségűt, nem fontos, a gyógyszeriparnak is élni kell valamiből…Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott termékek hozzájárulnak az egészséges ember és környezet fenntartásához. Ha valaki szeretne tudatosabban vásárolni, egészségesen élni, akkor a legjobb helyen jár:

• Legyen szó takarításról, mi valóban hatékony és „működő” vegyszermentes tisztítószerek széles választékával várjuk vásárlóinkat.

• Kozmetikai termékeink kizárólag biológiai termesztésből és természetben előforduló alapanyagokból készülnek.

• A fizikai és mentális egészség megőrzésére probiotikus étrend-kiegészítőket, kókusz termékeket kínálunk.

• Ha kertészkedni szeretne, nálunk mindent megtalál, ami a kül- és beltéri kertészethez szükséges lehet. Természetesen itt is csak az organikus, környezettudatos megoldások jöhetnek szóba.

• Ha állatokkal foglalkozik, vagy csak van otthon néhány házi kedvenc, a GreenLove-nál szintén jó helyen jár. Bármilyen furcsa, de őket is fenyegetik a civilizációs betegségek: elhízás, érrendszeri problémák stb. Állatainkat is lehet vegyszermentesen, természetes alapanyagokból készült termékekkel ápolni, kényeztetni.

Keressen minket a www.thegreenlove.com címen, vagy személyesen Székesfehérváron a Gyümölcs utca 4-6. szám alatt található üzletünkben! Weboldalunkat érdemes napi rendszerességgel látogatni, hiszen a hozzá kapcsolódó blogokban, facebook profilokban rengeteg egészséges életvezetéssel kapcsolatos cikkeket, írásokat, érdekességeket osztunk meg. Ezek itt találhatóak:

https://zoldeletmod.cafeblog.hu/

https://kertitorpe.cafeblog.hu/

https://www.facebook.com/zold-eletmod

Reméljük ezeken keresztül sikerül némi szemléletváltozást csempészni olvasóink, vásárlóink életébe, hiszen a változás a fejben kezdődik. Hogyan gondolkodunk erről az egészről, milyen gondolatok töltik ki az elmét? Ha ott eldől, hogy igenis többet teszek magamért, akkor a változás visszavonhatatlanul is bekövetkezik.

Reméljük, hogy a GreenLove eme változás részese lehet és hozzájárulhat egy teljesebb, boldogabb élethez!

Tedd meg az első lépést most:

GreenLove ~ Zöld Gondolkodás, Zöld Gondoskodás