Mit tudunk tenni ilyenkor? Egyáltalán tehetünk bármit?

A megoldás a gyökerekben rejlik! Ahol játék közben lehet tanulni, fejlődni, ott kezdődik az igazi varázslat. Támogassuk gyermekeinket minőségi, készségfejlesztő játékokkal, közös élményekkel és időtöltéssel! Nekünk kell példát mutatnunk, persze mindezt szeretettel és odaadással.

”Mamaaa, nézd milyen szuper ez a játék, imádom!”

Kérem engedje meg, hogy bemutassuk az egyik legnépszerűbb játékunkat, az alakváltó varázskockát. Ez a gyönyörű, színes mintával rendelkező játék egy különleges logikai kirakó.  Egy kocka, benne [70] különböző formával! Egészen hihetetlenül hangzik, igaz? Hogyan lehet egyetlen kockában ennyi különböző alakzat, hogyan működik? Önöknek mennyit sikerülne kirakni belőle? 10-et, 20-at, esetleg mind a 70-et?

Pontosan ez a kíváncsiság vezetett oda, hogy a mai napig imádják az emberek, pontosabban a gyerekek, akiknek maradandó örömöt okoznak vele. Már több száz varázskocka talált szerető gazdára, volt szerencsénk több tucat pozitív véleményt kapni korábbi vásárlóinktól. Az egyik kedvencünket Vári Gabriella írta, így hangzik:

„Különleges és érdekes, mindenkinek tetszett korhatártól függetlenül. A játék nagy sikert aratott (mivel ajándékba vettük). Könnyen kezelhető, sokáig leköti az embert, fejleszti a kézügyességet is. Tetszettek a minták is a gyerekeknek.”

Milyen készségeket fejleszt ez a játék?

Elsősorban logikai játékról van szó, ami a kreativitást, illetve a problémamegoldást fejleszti. Ezek a készségek a felnőtt élet velős részét képezik, hatalmas előnnyel jár, ha a gyermekek már fiatal korban, szórakozás közben tanulják meg ezeket a készségeket. Mint arról már korábban is szó esett, a kockából 70 különböző alakzatot lehet kirakni, és ezek megtalálása igazi fejtörés. Figyelni kell a meglévő formákat, a hajtogatás révén a szem- és kéz koordinációs képessége is fejlődnek, ami egészen elképesztő!

Azért, hogy családon belüli nézeteltérés véletlen se legyen, a játékot három különböző színben kínáljuk, így a nagycsaládosok számára is remek lehetőséget nyújt a szórakozásra! Absztrakt, szivárvány és galaxis, a maga módján mind-mind gyönyörű mintákkal tarkított logikai fejtörők. Győződjön meg róla a saját szemével is!

Tegyük fel, hogy érdekel a játék. Hogyan tudom megrendelni?

Mindenekelőtt irány a https://trukkosjatek.hu weboldal. Itt a szokásos módon kosárba tudja tenni a kiválasztott játékokat, majd a pénztár oldalon megadja a számlázási adatokat és már készen is van! A rendelési folyamat kifejezetten egyszerű, a felhasználói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a weboldalt. Természetesen elakadás esetén szívesen segítünk, megtalál minket az info@trukkosjatek.hu e-mail címen, illetve hétfő és péntek között, 10:00-tól 17:00-ig a +36 30 168 8333 telefonszámon.

Mit tudnak nyújtani, amiről eddig nem esett szó? Mit érdemes még tudnom Önökről?

  • Gyors és egyértelmű ügyfélszolgálat
  • Akár [1] munkanapos expressz kiszállítás
  • A szokásos 14 nap helyett [30] napos garancia
  • Mennyiségi kedvezmények, némely játéknál [50%]
  • Minőségi cikkek a tudatos gyereknevelésről
  • Aktív és szórakoztató Facebook oldal
  • Kizárólag készségfejlesztő játékok
  • Ingyenes kiszállítási lehetőség

Az alakváltó varázskocka tökéletes ajándék a gyerekek számára, hiszen izgalmas és szórakoztató időtöltést biztosít, miközben fejleszti a képességeiket. Ne habozzon tovább, lepje meg őket ezzel a különleges és értékes játékkal!

 

Weboldal: www.trukkosjatek.hu

E- mail cím: info@trukkosjatek.hu

Telefonszám: +36 30 168 8333