Minden sejtünknek több száz élettani folyamatához szükséges a NAD+. Talán a legfontosabb a sejt védelme, mely összefüggésben áll az élethosszal és egészségeben telő életévek számával. 

A NAD+ szint csökkenése szoros összefüggésben áll az életkorral, ötven éves korban a NAD+ szintje 40%-kal, 80 éves korban már 90-98%-kal alacsonyabb mint 21 éves korban. Ez felgyorsítja az öregedés folyamatát és nagy mértékben fokozza a degeneratív megbetegségek kockázatait.

Mit csinál a New Cell Balance készítmény? 

• Megnöveli a sejtekben a NAD+  szintet, mert a legújabb kutatások arra a következtetésre jutottak, hogy a fiatalkori NAD+ szint fenntartásával lassíthatók illetve bizonyos szintig vissza is fordíthatók a biológiai öregedéssel járó tünetek és panaszok. 

• A NAD+ az őssejtek egészségét is javítja, amelyek aztán a szervezet élettani regenerációs folyamatának részeként megújítják sejtjeinket és fenntarthatják aktív működésüket.

• A készítményben lévő rezveratrol serkenti a szirtuinoknak nevezett sejtfehérjék termelődését, amelyek védenek a korral járó hanyatlással szemben, de ehhez a folyamathoz NAD+-ra is szükség van.  
• A quercetin pedig csökkenti a gyulladási folyamatokat.

 Ezek a hatások nem csak megnövelhetik az élethosszt, de segíthetnek lecsökkenteni a metabolikus betegségek, az elhízás, a kardiovaszkuláris betegségek, a szellemi működészavarok és egyéb problémák kockázatát.

Mikor ajánlott a készítmény fogyasztása?

• Ha szeretne gyógynövényekkel is hozzájárulni fiatalsága megőrzéséhez, egészségének megtartásához.
• Ha jelentkeztek már bizonyos tünetek, amik arra utalnak, hogy szervezete energia szintje csökken.
• Amennyiben elmúlt 50 éves.
• Ha bármilyen krónikus nem fertőző megbetegedésben szenved (szívbetegség, magas vérnyomás, cukorbetegség, daganat vagy egyéb degeneratív megbetegedések) és az orvosi kezelése mellett szeretne hatékony természetes megoldásokat is használni.
• Ha igazán hatékony megoldást keres szervezetében az oxidatív stressz által okoztott károk enyítésére.

A kutatások feltárták, miként lassíthat vagy állíthat meg a NAD+ bizonyos öregedési folyamatokat, serkentheti az agyi folyamatokat, és csökkentheti a korral járó betegségek kockázatát.
A hosszabb élet semmit nem ér egészség nélkül. Szerencsére, a NAD+ szintjének megnövelése a későbbi életszakaszban maximalizálja az egészséges funkciókat és megelőzheti a degeneratív betegségeket. 

New Cell Balance és Anti Ageing Balance kapszula NAD+ koenzimmel a LIFE-BALANCE webshopjában kapható!

Péterfia Éva
Egészségfejlesztési szakértő, szakoktató

www.egeszsegerod.hu
06 -1/7886676
1136 Budapest, Tátra utca 31.