"A CIRCO BALANS-ot minden reggel éhgyomorra 1 mokkáskanállal és fél pohár vízzel ittam. A mutató és középső ujjamon a sima leesett körmöm ismét kidomborodott, a közérzetem is javult. A Circo Balans után a LIFE HARMONY-t kezdtem inni. Ezt lefekvés előtt esténként 1-2 mokkáskanállal és fél pohár vízzel szedtem be. A sok epekövem miatt a keserűsó kúrát a 8 dl vízzel megcsináltam. Utána könnyebbséget éreztem. A fenti szirup fogyasztása az étvágyamat javította, a koncentrálásomat javította. Már egyszerre csak egy munkába kezdek, és jobban odafigyelek, hogy be is fejezzem.” Kiss Lászlóné
„Idén férjem súlyos szövődményes tüdőgyulladáson esett át. Kezelőorvosa otthoni terápiaként - többek között - véralvadás gátló tabletta (Syncumar) szedését javasolta. A gyógyszer hatékonyságának ellenőrzésére hetente, később kéthetente, vérvizsgálatot írtak elő. Mivel a tabletta hatását nagymértékben befolyásolja a bevitt táplálék K-vitamin tartalma, nagyon kellett vigyáznunk a megfelelő típusú és mennyiségű zöldségek, gyümölcsök kiválasztására, illetve fogyasztására. Ennek ellenére a vérvizsgálatok nem mutattak kedvező eredményt: a véralvadás mértéke erőteljesen ingadozott (azaz túl sűrű, illetve túl híg lett a vére). Ezért a szedendő tabletta mennyiségét hol csökkenteni, hol növelni kellett, amely túl azon, hogy a szervezetre sem gyakorolt jótékony hatást, életviteli gondokat is okozott. A Biogroup termékei között felfedeztük az OMEGA-3 kapszulát,amely a szervezet számos létfontosságú folyamatára (vérnyomás, véralvadás szabályozása stb.) kedvezően hat. Ezt kiegészítő terápiaként két hónapja szedi férjem. A kapszula összetétele, állaga biztosítja a könnyű és gyors felszívódást, és a laboratóriumi vizsgálatok is folyamatosan kedvező eredményt mutatnak. Mindketten nagyon örülünk a termék jótékony hatására bekövetkezett javulásnak.” A.P.

„Kb. 2-3 éve fülzúgásom van. Amikor szedem a KVARGEZITET, jelentősen csökken a fülzúgás erőssége. Néha teljesen zúgásmentes időszakok is vannak. Egy-egy 3 hónapos kúra befejezése után csendesebb a zúgás, de sajnos- később megint erősödik.” B.G.T.

„Évek óta szenvedtem a Rozaceában, Nagyon sok orvosnál jártam, sokmindent kipróbáltam, de sajnos eredménytelenül. Majd 2009 őszén ajánlották nekem a KVARGEZIT nevű készítményt. Gondoltam még egy esélyt adok magamnak. Elkezdtem kúraszerűen szedni, 5 dobozzal szedtem be egymás után, majd amikor befejeztem javasolták a HEPAZIT NOVUS májtisztító kapszulát, melyből 2 dobozzal fogyasztottam el. Elmondhatom, hogy nagyon szépen letisztult a bőröm és már nyoma sincs a Rozaceának, köszönettel: Bíró Antalné, Szolnok”

„58 éves férjem, sajnos évek óta bélgyulladással küzd, melynek következtében gyakori a székrekedés vagy épp ellenkezőleg a hasmenés. Egyik ismerősöm ajánlotta a CIRCO BALANS ELIXÍRT, melynek szedése következtében 3-4 nap alatt megszűnik a puffadás és a feszülés. Azóta 2 havonta kúraszerűen beszedi az adagját, minden nap reggel éhgyomorra és megszűnnek a panaszai. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, köszönjük!„ B.K.

„61 éves nő vagyok, egyik nap este lefekvés előtt nagyon rosszul lettem, azt hittem, hogy itt a vég, mentőt kellett hívni, majd egy görcsoldó injekciót követően kórházba vittek. Kiderült, hogy epekövem majdnem elzárta az epevezetéket, mely hasnyálmirigy gyulladást vagy még súlyosabb problémát okozhatott volna, a műtét elkerülhetetlen volt. Az ébredést követően az orvosok temérdek gyógyszereiből nem fogadtam el semmit, viszont behozattam magamnak APITERÁT, OMEGÁT ÉS HEPAZITOT. A kórházban töltött bő egy hét alatt kizárólag ezeket fogyasztottam nagy dózisban, majd miután hazaengedtek, megkezdtem az ENERGY QUEEN Q10 kúrát. Egy hét múlva újra kezdhettem dolgozni, azóta is jól érzem magam, mintha az egész csak egy rossz álom lett volna.”  G.M.

1141 Budapest, Szugló u. 83.
Tel./Fax: 06-1/422-10-82  
E-mail: biogroup@biogroup.hu
Internet: www.biogroup.hu