natures_design_vitalizal_98x123mm-okAz életerővel bíró, tiszta forrásvizek természetes állapotukban élnek, lüktetnek. Ez a lüktetés – a szívverés és a légzés formájában - emberi létünk alapja is - a vizet is ez teszi elevenné.
A vízkristályok  megmutatják a víz valódi arcát
Dr. Masaru Emoto, alternatív gyógytu-dományok doktora, gyógyító munkája során megtapasztalta, hogy a víz képes felvenni, tárolni és továbbadni az információt. Mindezt láthatóvá szerette volna tenni, ezért kifejlesztett egy speciális technikát, melynek során lefényképezte a lefagyasztott víz kristályképét. A kialakult vízkristályok megmutatták a vízben lévő információkat vagyis rezgéseket!
Megállapította, hogy amikor a víz információt vesz fel és ad le, akkor hatszögű formát ölt. Ezt a hatszögletű formát nevezzük rendezett kristálystruktúrának. Ez az a tökéletes vízkristály alakzat, amelyben a víz a legoptimálisabban képes felvenni és továbbítani a rezgést, az információt.

Élő vagy holt víz?
Amikor a vizet kiszakítjuk természetes közegéből és elosztó rendszerek rabjává tesszük, energetikailag sérül. Egyenes csöveken kényszerítjük átfolyni, ahol nagy nyomásnak van kitéve, hatalmas tartályokban tároljuk, desztilláljuk, vagy vegyszereket adunk hozzá. Ezek persze mind rendkívül más behatások, mint amik a vizet természetes közegében érik.
Így vesztik el a korábban élő, életenergiában gazdag víz kristályai gyönyörű, természetes struktúrájukat és energiájukat természetes közegükből való kiszakításuk során!

A kulcs az aranymetszés!
Svájci tudósok - Emoto módszerét követve - fontos felfedezést tettek: a víz reagál az őt tároló edény alakjára! Megállapították, hogy a legoptimálisabb eredmény az aranymetszés szabályait követve érhető el, a legjobb hatást pedig a Nature’s Design Alladin kancsóinál tapasztalták.
A felfedezés nem újkeletű, hiszen őseink már évezredekkel ezelőtt felfedezték, hogy a víz sokkal tovább megőrzi frissességét, ha azt szabályos formájú edényben tárolják. Antik kerámia edényeket megvizsgálva azt látjuk, hogy tervezésükkor az aranymetszés és a Fibonnacci- sorozat szabályai érvényesültek! Az emberiség tehát már ekkor felismerte a természet alapvető ritmusát, amely növényekben, kagylóhéjakban, a hullámok mozgásában, de akár az emberi test felépítésében is megjelenik.

Nature’s Design - a forma ereje, amely életet teremt
A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg-és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak, valamint szimbólumaiknak (Élet virága) köszönhetően már 3 perc alatt szabályos, hatszögletű szerkezetbe rendezik vissza a csapvíz töredezett vízkristályait.
A termékek ezen képességét - az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett - svájci laborvizsgálatok bizonyítják. (E.F.Braun CH-3628 Uttigen)
A Nature’s Design aranymetszett, vízélénkítésre szolgáló üvegkancsói és poharai már Magyarországon is elérhetőek!

 


Bővebb információért hívjon minket bizalommal telefonon
(+36-30/603-0476),
vagy keresse fel honlapunkat:
www.vitalizal.hu

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!