Egyes ázsiai kultúrákban több évszázada használják a gombákat gyógyítási és prevenciós céllal. A gyógygombákban biológiailag aktív poliszacharidok találhatóak, amelyek támogathatják a szervezet regenerálódását, az immunrendszer megerősítését, hiszen aktiválhatják a szervezet immunválaszait, így fokozva annak saját ellenálló képességét. Természetes antioxidánsként segíthetnek elviselni a különböző környezeti és biológiai stressz hatásokat.

 

Amit még nem tudott a gombakeverékekről!



Annak ellenére, hogy egyre népszerűbbek a gyógygombák kivonatát tartalmazó étrend-kiegészítők, nem mindegy, hogy az egyes kivonatok a gomba mely részéből vagy milyen eljárással készülnek.

Mit rejtenek a MicoVit és a MicoTon gombakeverékek?

• Minőségi eljárás, minőségi alapanyag!

A MicoVit és MicoTon gombakeverékek alapját képező gombák hosszú termesztési periódusa hónapokig vagy évekig tart, a tökéletes minőség érdekében.

• Teljes spektrum!

A MicoVit és a MicoTon készítmények a gombák teljes spektrumának kivonatát tartalmazzák. Hiszen érdemes kivonatot készíteni a gombák minden életciklusában (spóra, micélium és kifejlett termőtest), mert mind a három fázisban más hatóanyagok jelennek meg.

• Öt gombából!

A MicoVit és a MicoTon étrend-kiegészítők kivonat formájában, optimális koncentrációban tartalmazzák öt, gyógyászati szempontból nagyon értékes gomba teljes spektrumának hatóanyagait. Agaricus blazei (mandula gomba), Grifola fondosa (bokrosgomba), Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba), Lentinula edodes (Shiitake gomba), Cordyceps sinesis (hernyógomba).

• Plusz hatóanyagok - Kurkuma és a Zöld tea!

A két keverék egy-egy plusz összetevőben eltér egymástól, a MicoVit kurkuma, míg a MicoTon zöld tea kivonatot is tartalmaz. A MicoVit a kurkuma révén csökkentheti a test gyulladásos válaszreakcióit. A MicoTon szintén segíthet fertőzések, gyulladások esetén, antibakteriális és antivirális hatású. Emellett ajánlott lehet stresszes életmódot élőknek, pozitív hatással lehet például a depresszióra, harmonizálhatja az egész szervezet működését.

• Optimális felszívódás

A MicoTon és a MicoVit termékekben a hatóanyagok vízoldékony állapotban, mikronizálva, speciális növényi kapszulában találhatók meg, melyek a gyomorsavak ellen védve vannak, a minél jobb biohasznosulás érdekében.

• Megújult kiszerelés

A MicoVit és a MicoTon étrend-kiegészítők most megújult külsővel, üvegcsomagolásban, 120 db-os kiszerelésben kaphatóak.

Próbálja ki Ön is a MicoVit és MicoTon gombakeverékeket a jobb közérzetért és az ellenállóbb szervezetért.

Vitálvár Kft

Természetből jeles

Tel: +36 20 343 0300

1136 Budapest Pannónia u. 33. fszt/1.

info@vitalvar.hu

www.vitalvar.hu