Kíváncsi vagy, mivel bosszantod fel leginkább a környezetedet? A hat álarc közül válaszd ki azt, amely szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mi a legrosszabb tulajdonságod!

1. álarc
Mások szemében a legnagyobb hibád a bizalmatlanság. Nem szeretsz másokat beavatni a gondolataidba, és a problémáidat sem szívesen osztod meg. Sokszor csak akkor értesülnek a hozzád közelállók valamiről, amikor már nincs jelentősége. Annyiszor hagytak már cserben azok, akikre számítottál, hogy nem kérsz segítséget akkor sem, ha nagyon nagy szükséged lenne rá. Pedig igazából, azért vagy ilyen, mert félsz az újabb csalódástól.

2. álarc
Mások szemében a legnagyobb hibád a türelmetlenség. Nem bírod a szöszmötölést, az odázást. A dolgokat szereted azonnal elintézni, még akkor is, ha nem az a legcélravezetőbb. A lassú hivatali ügyintézés a legbosszantóbb dolog számodra. Ha nem így tennél, folyton a megoldandó feladatokon gondolkodnál, még éjszakai alvás helyett is, mert igazából belül állandóan aggodalmaskodsz és tépelődsz.

3. álarc
Mások szemében a legbosszantóbb tulajdonságod a pesszimizmus. Nem igazán hiszel benne, hogy a dolgok jól alakulnak majd. Mindig fel vagy készülve a legrosszabbra, és ennek hangot is adsz. Úgy érzed, téged már nem érhet csalódás, mert ami rossz megtörténhet az már meg is történt. A környezteted nem tudja, hogy ezzel a „felkészüléssel” védekezel a fájdalom ellen, ami rengetegszer ért már életedben.

4. álarc
Mások szemében a legbosszantóbb tulajdonságod a túlzott ragaszkodás. Nem csak a párodhoz, hanem mindenkihez, aki hozzád tartozik túlzottan kötődsz. Szereted tudni minden gondolatukat, szereted egyengetni a sorsukat, és ha tehetnéd, mindent megoldanál helyettük. Magaddal már cseppet sem vagy ilyen gondoskodó, mert mindig azt nézed, hogy akit szeretsz, annak a lehető legjobb legyen.

5. álarc
Mások szemében a legbosszantóbb tulajdonságod a hevességed. Hamar felkapod a vizet, és nehezen viseled a lassú vagy ostoba embereket. Nem szeretsz kétszer elmagyarázni semmit, és kiborulsz, ha ugyanazt a feladatot többszörire sem sikerül végrehajtani. Ugyanennyire bosszant, ha egy film lezárás nélkül ér véget, mert úgy érzed, csak elpocsékoltad rá az értékes időd. Egyszerre rengeteg dologgal foglalkozol, sohasem vagy üresjáratban, keveset és rosszul alszol.

6. álarc
Mások szemében a legbosszantóbb az óvatosságod. Kétszer, sőt inkább háromszor is meggondolod, mielőtt döntesz. Kikéred ismerőseid véleményét is minden esetben. Nem kockáztatsz feleslegesen és kerülöd azokat, akik nem állnak két lábbal a földön. Szeretsz mindig mindent bebiztosítani és mindig van egy B esetleg egy C terved is. Nem vagy zsugori, de szereted biztos helyen tudni azt, amiért annyit küzdöttél már.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!