A megoldás most a kezünkben van, hiszen az üvegpalackok visszaváltása a legjobb arra, hogy rendezzük ezt a problémát. Képzeld csak el, milyen jó lenne, ha minden palack, amit elhasználsz, újrahasznosítva lenne, ahelyett hogy a földbe vagy a tengerbe kerülnének.


Nem könnyű ez a folyamat, de a világunk tele van kényelmetlen helyzetekkel és nehézségekkel, amik nem szabad, hogy elnyomjanak bennünket. Ne hagyjuk, hogy a tehetetlenség uralkodjon rajtunk, mert közös erővel képesek vagyunk megváltoztatni a dolgokat! Akár csak egy palack visszaváltásával, vagy egy aláírással egy olyan népszavazáson, ahol végre mi dönthetünk erről:
Egyetért Ön azzal, hogy az üvegpalackok visszaválthatók legyenek?

Ha igen, akkor jelentkezz és támogasd a népszavazási kezdeményezést, amiről itt tudhatsz meg többet:
https://valtsukvissza.hu
Facebook: https://facebook.com/groups/valtsuk.vissza
Telefon: +36-70/59 60 161
e-mail: valtsukvissza@gmail.com
Postacím: NÉP szavazás, 1431 Budapest, Pf: 199.
Aki segíteni szeretne az aláírásgyűjtésben vagy
a hír terjesztésében, az jelentkezzen!

Ezt a kérdést szinte mindenki támogatja, ideológiától vagy pártszimpátiától függetlenül, hiszen ezzel a normalitást akarjuk elérni a pazarlás helyett! Nem csak a zsebünket érinti, hogy visszaváltsuk az áruval együtt megfizetett üvegeket, hanem ez nagyon fontos szempont a hulladék és az energiapazarlás csökkentéséhez. Akinek szimpatikus, az most a támogatásával tehet is valamit azért, hogy összegyűljön 200 ezer aláírás, és utána erről népszavazzunk. Reméljük, számíthatunk rád, bárhol legyél vagy bármit csinálj, mert senkinek sem mindegy, hogy milyen környezetben élünk és milyet hagyunk majd a gyermekeinkre. Adjuk tovább a hírt, hogy eljusson mindenkihez, és a sajátja mellett a közelében élők aláírásával is támogassa a kezdeményezést, amiről dönthet majd a NÉP!
Gondoljunk csak bele, mennyi kárt okoznak az eldobott palackok! Szennyezik a földet, a folyókat és az óceánokat, megölik az állatokat és elpusztítják a természetes szépséget, amit annyira szeretünk. Néhány országban a palackok visszaváltása már mindennapos gyakorlat, miért ne lehetne ugyanez a hazánkban is? Ezzel a népszavazással elérhetjük, hogy a palackok visszaváltása kötelező legyen, és így óriási lépést tehetünk a fenntarthatóság felé is! Minden palack, amit visszaváltasz, egy apró lépés a nagyobb változás felé.


Te is egy csepp vagy az óceánban, de a cseppek egyesülve hatalmas hullámokká válnak. Légy az a csepp, ami elindítja a változást, és elérhetővé teszi a visszaválthatóságot, ezzel pedig a fenntarthatóságot Magyarország számára!

Mert igazi változás akkor lesz, amikor olyan emberek fognak össze, akik hisznek egy közös ügyben. Ezért terjeszd Te is a hírt, beszélj a családodnak, a barátoknak és a kollégáknak a visszaváltás fontosságáról. Cseréljük le végre az elkeseredést, a haragot és a tehetetlenséget cselekvésre, reményre és egy olyan változásra, amit mindenki szeretne!

https://valtsukvissza.hu