#méz

15 / 28 db bejegyzés — 1. oldal

A jövő fenntartható húsforrása a pitonhús?

A jövő fenntartható húsforrása a pitonhús?

A fenntartható élelmiszertermelés új határokat feszeget, és a legújabb kutatások szerint a pitonhús lehet az egyik legígéretesebb alternatíva. Az EPIC Biodiversity tanácsadó cég szakértője, Daniel Natusch meglepő eredményekről számolt be a kígyók táplálékfeldolgozási hatékonyságával kapcsolatban.</p>

Mindenhol ott van, mégsem tudjuk, mennyi mindenre jó a piros árvacsalán

Mindenhol ott van, mégsem tudjuk, mennyi mindenre jó a piros árvacsalán

Az apró pirosas-lilás virágairól és leveiről könnyen felismerhető piros árvacsalán az ajakosvirágúak rendjébe tartozik. Igénytelen, általában mezőkön, utak mellett, szántók környékén nő, de kertekben is lehet vele találkozni. Az árvacsalán számos gyógyhatással rendelkezik. Mire jó az árvacsalán? Többek között, ha a leveleit vágott sebre tesszük, csillapítja a vérzést, és gyorsítja a regenerációt. Emellett vízhajtó, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással is rendelkezik.

Mézédes arcápoló praktikák! Nem csak nőknek!

Mézédes arcápoló praktikák! Nem csak nőknek!

A méz évezredek óta kulcsszerepet tölt be a bőrápolás világában, hiszen nemcsak tisztítja, de táplálja, puhítja is bőrünket, továbbá segít megőrizni annak nedvességtartalmát, így téve azt feszessé és rugalmassá. Ezért tökéletes választásnak bizonyul, amikor arra vágyunk, hogy kényeztessük bőrünket

Természetes ízek és minőség: Liofilizált gyümölcsökkel gazdagított méztermékek

Természetes ízek és minőség: Liofilizált gyümölcsökkel gazdagított méztermékek

Az édes ízek világában kevés dolog nyújt olyan örömet, mint egy tiszta és természetes méz íze. A méz nem csupán egy élelmiszer, hanem egy valódi életstílus része, amely kultúrák és generációk óta mélyen gyökerezik. Azonban, amikor a hagyományos mézet összeötvözzük a modern technológia által lehetővé tett liofilizált gyümölcsök ízével és tápanyagokkal, az egy igazi ízorgia és egészségforrás lesz.