A víztisztító készülékek több mint 99%-a a vizet csupán fizikailag és kémiailag tisztítják meg. A Maunawai PI víztisztító rendszerek a fent maradó 1%-ot képviselik, melyek ettől többet is tudnak. Csak az elmúlt 20 év kutatásai világítottak rá a biológiai vízminőség fogalmára, arra hogy attól, hogy a víz tiszta, nem biztos, hogy szervezetünkben jól tud hasznosulni.

A minőség szempontjából a friss forrásvíz és sejtjeinkben jelen lévő magas fokon strukturált víz jelenti a viszonyítási pontot.  A biológiailag is aktív szűrt víz - kristályszerűen rendezett vízmolekulák láncolata, melyek meghatározott geometriai struktúrával is rendelkeznek -  akárcsak  a sejtfolyadék, ami bennünk van. Így az új kutatások alapján azt a vízszűrő berendezést érdemes választani, amely a tisztítási funkción kívül képes biológiailag is aktív vizet készíteni.

A MAUNAWAI® szűrőrendszer működésekor a csapvíz (akárcsak a források esetében ) nyomás kifejtése nélkül történik, így a víz megőrzi kristályszerűen rendezett molekula láncait, klaszterszerkezetét.

A MAUNAWAI PI- készülék nem szűri ki, a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, de harmonizálja és optimalizálja azok arányát, ennek következtében optimálisan tud sejtjeinkben hasznosulni. Sejtvíz szerkezete miatt könnyen áthalad a sejtmembránon, és azonnal hidratálja a sejteket.

A Maunawai PI készülékek egyedülállóan kb. 30 féle szűrő és vízkezelő anyagot tartalmaznak, melyek egyenesen Japánból érkeznek a cég németországi üzemébe.

A szűrési folyamat minden olyan szennyezőanyagot eltávolít a csapvízből, amire szervezetünknek nincsen szüksége. A Német gyártmányú Maunawai, Európa legtöbbet tesztelt vízszűrő rendszere. Még az olyan nehezen eltávolítható szennyező anyagokat is, mint a gyógyszer és hormonvegyületeket is 100%-ban képes kiszűrni.

  1. Kerámia előszűrő 0,2μm, így a patogén baktériumok nem jutnak át rajta. Kiszűri a homok, vas, iszap,por, rozsda, pollen,azbeszt részecskéket
  2. Vízkőszűrő egység eltávolítja a nitrátot szervetlen kalcium kb. 50%-át, így javítja a magnézium felvételt.
  3. High-Tech aktívszén réteg – Gyógyszer és Hormonszűrésre tesztelve Ez a szűrőegység mindenféle kémiai anyagot, nehézfémet, rovar és növény védőszer maradványt, trihalogénmetánokat, stb. eltávolít.
  4. Turmalin kerámia réteg,  Infravörös és a negatív ionok forrása. Ezen tulajdonsága következtében ionizálja (negatív töltésű ionjai által lúgosítja), csökkenti annak klaszterméretét.
  5. PI-kerámia mátrix: A MAUNAWAI®-víztisztító készülékek központi egységében több mint 20 különböző, összetételű kerámiagolyó helyezkedik el. A porózus, de stabil állapotú kerámia-mátrixot egy szabadalmaztatott és igen költséges folyamat során állítják elő.
  6. Emeli a víz energiaszintjét, optimalizálja az ásványi anyagok szintjét, vízstruktúrát képez, lúgosítja a vizet, képes finom nemkívánatos rezgéseket és szabadgyököket is megkötni
  7. EM-kerámia-kálcium réteg, további elektromágneses energetizálási folyamat, a természetes egyensúlyt véglegesítése. Probiotikus, az életet támogató rezonanciamezőt hoz létre, mely nem jelent alkalmas környezetet patogén csírák és degeneratív kórok számára.
  8. Sango-korall - Hegyi kristály – Zeolit réteg A Sango-korall képes az ásvány-ion tartalmat és a víz pH-ját szabályozni, nagyban növeli a víz redoxpotenciál értékét. A Hegyi kristályok feltöltik a vizet természetes energiájukkal, megnövelik a folyadék elektronegativitását. A Zeolit - nagy porozitású biokatalizátor – megköti az olyan káros mikromolekulákat is, mint pl. az ammónium vagy az arzén. A Pi-kerámiákkal összjátékban optimalizálják a vizet.
  9. Mágneses csap: finom mágneses mező a MAUNAWAI® víz elektromágneses mezejét állandósítja

A MAUNAWAI vízszűrők kimagasló minőségű PI vizet biztosítanak szervezetünk számára. Fogyaszthatják csecsemők, gyermekek, felnőttek, sportolók, fogyókúrázók, idős emberek, egészségesek és betegek egyaránt.

Büszkék vagyunk készülékeink minőségére, 30 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk vevőinknek. Rendelést telefonon keresztül is felveszünk!

GeoMag Water KFT.

Tel: 06 20 447 1677

Mail: info@piviztisztito.hu

WEB: www.piviztisztisztitowebaruhaz.hu

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!