Küldetésem, hogy a mai modern kor emberét megtanítsam jelen körülmények között arra, hogyan táplálkozzon egészségesen, illetve segítsek fellebbenteni a fátylat az élelmiszeriparban található összeesküvésekről. Úgy gondolom mindenkinek alapvető emberi joga egészségesnek lenni!
„dr. Hummel Zoltán
kutatóprofesszor-feltaláló"

30 éves kutatómunka áll dr. Hummel Zoltán biofizikus kutatóprofesszor mögött, amelynek eredménye a dr. Hummel Mikrorostos Gél. A vegyes gyümölcs ízű gél összetevői - elsősorban a mikrobiális cellulóz-, kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat, elősegítve a bélflóra helyes működését.
A Hummel Mikrorostos Gélben - a világon talán egyedülálló módon - 14 féle probiotikumot továbbá prebiotikumokat találunk!
A méregtelenítés nagy részben a vastagbélben történik. A bevitt tápanyagokból a jól működő bélflóra „leválogatja" a számunkra jótékony hatású, és hasznosítható, illetve a kártékony hatású, hasznosíthatatlan anyagokat.
Az immunrendszer 70%-a a belekben található. A modern civilizáció vívmányai, a helytelen táplálkozás, a rengeteg antibiotikum, a kevés folyadékbevitel a beleinket károsítják legjobban.
„A halál a belekben lakozik" írta Hippokratész. És valóban, a belek rejtett gyulladásai a felelősek a komoly betegségek kialakulásáért. Minden betegséget valamilyen gyulladás előz meg.
A Dr.Hummel Mikrorostos Gél egyedülálló módon, éppen e problémára nyújt megoldást.

Emésztő rendszerünkben a Mikrobiális Cellulóz Gél megkötő tulajdonsága kétszer is kifejti hatását. A tápanyagok, vitaminok, ásványi sók, mikroelemek, és nem utolsó sorban a gyógyszerek felszívódása sok esetben nem történik megfelelően, mert a bélbolyhok közvetlen közelében nincs nyálka, ami lelassítaná a felszívandó molekulákat. A Mikrorostos Gél sűrűségének köszönhetően a felszívandó elem elveszíti nagy sebességét, így előkészítve azt a bélbolyhoknak.
Másik fontos tulajdonsága az emésztőcsatorna tisztítása., mert a Gél cellulózrostjai nem emészthetőek, tehát az végigmegy az egész tápcsatornán, így a benne lévő vitaminokat és nyomelemeket egyenletesen, azaz nem hirtelen adja át a bélbolyhoknak.
Ez azért fontos, mert például egy antibiotikumos kezelés tönkreteheti a bélflórát. Az ezt követő regenerálódási idő alatt különböző patogén kórokozók szaporodhatnak el a szervezetben. A dr. Hummel Mikrorostos Gélben a gél képviseli a bélnyálkahártyát, a probiotikum viszont a bélflórát. A nyálkahártya biztosítja a bélfal védelmét, hiányos nyálkahártya esetén könnyen alakulhatnak ki fekélyek, sebek a bélfalon.
Ha probiotikumot kap az emésztőrendszer, az erősíti a szervezetbarát baktériumok elszaporodását, erősíti a bélflórát, amely „eleszi" a táplálékot a patogének elől, így meggátolva azok sokszorozódását.
Cukorbetegség esetén a Mikrorostos Gél a szénhidrátot lassan engedi ki, így nem nő hirtelen a vércukorszint, segítséget nyújtva ezzel a kettesfokozatú Diabetes betegeknél.

A dr. Hummel Mikrorostos Gél előnyei:
• 14 féle Probiotikum és Prebiotikum
• Immunrendszer erősítő
• Elősegíti a megfelelő koleszterinszint kialakulását
• Antioxidáns, méregtelenít
• Élő bélflóra regeneráló
• Nyálkahártyapótló
• Hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást segít elő
• „Előemészti" a létfontosságú tápanyagokat, eközben a patogén kórokozók szaporodását is gátolja.
• Optimális széklet, amivel az aranyérnek búcsút mondhat

Dr. Hummel Zoltán által kifejlesztett biogél antioxidáns. Ha több antioxidáns anyag kerül a vastagbélbe, akkor a szabadgyökök esélye tovább csökken. A fent kifejtett hatás az öregedéssel és a rákkal szemben még tovább fokozódik.

A mikrobiális cellulóznak egyedülálló a vízmegkötő-képessége az ehető anyagok között. A Mikrobiális Cellulóz gél saját súlyához viszonyítva több mint 100 szoros mennyiségű vizet képes megkötni!
Ha Mikrorostos Gélt fogyasztunk, nő a béltartalmunkban a kötött víz mennyisége. Növekszik a béltartalom formázhatósága és jobb lesz a tovahaladása.
Létrejöttét 30 év kutatómunka, és több ezer kísérlet előzte meg. A benne lévő 14 féle probiotikumot jelenleg semmilyen más termékben nem találhatjuk meg.
Kránicz Ákos

Az eredeti, Dr. Hummel Mikrorostos gélről bővebb információt, vásárlói véleményeket, cikkeket, videókat és megrendelési lehetőséget is talál weboldalainkon, látogasson el hozzánk:
www.hummelgel.info
www.drhummel-egeszseg.hu