Szarvaskő a Bükk délnyugati pereménél elhelyezkedő, a hegység fő tömegét adó mészkőtől eltérően főként diabáz-gabbró alapon nyugvó kis település. Peremhelyzetének, különleges alapkőzetének és geomorfológiai adottságainak köszönhetően vegetációja igen különleges, melyben a Bükk magasabb régióira jellemző kárpáti elemek és a déli területek szubmediterrán-kontinentális fajai egyaránt keverednek.A hegység ezen szegletének klimatikus tényezői mobilizálják a szervezet tartalék erejét, növelik alkalmazkodóképességét, segítik a kóros folyamatok leküzdését, illetve növelik a szellemi-fizikai állóképességet.
Ha valaki Szarvaskőbe látogat – akár autóval, akár tömegközlekedéssel -, kellemes, tiszta hegyi levegőben éjszakázhat az Öko-Parkban. Napközben barangolhat a természetben, és rövid idő alatt megtapasztalhatja a Bükk-hegységet, látványos és vadregényes valójában.

Az itt eltöltendő kényelmes és élmény-orientált nyaraláshoz szükséges szolgáltatások sem hiányoznak. Különösen igaz ez a színes programkínálatra, az aktív kirándulásokra, különböző nehézségi fokú túraútvonalakra, gasztronómiai programokra, és a közelben található hat termálfürdő nyújtotta pihentető élményekre.
Az Öko-Park kedvező fekvése, a szubalpin klíma, az érintetlen természet és a Bükki Nemzeti Park szomszédsága biztosítja a természetes környezettel való összhangot és a vendégek kényelmét.

Öko-Park® Panzió-Kemping*** és Kalandpark

H-3323, Szarvaskő(Eger), Borsod u. 9.
GPS: É 47° 59’359” , K 20° 19’723”
Tel/Fax: +36 36 352 201
E-mail: info@oko-park.hu
Web: www.oko-park.hu (̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!