labelatlantisz_okA felfedezés öröme kétségkívül a BioGroup Magyarországé, ám a csapat kész megosztani a titkot az érdeklődőkkel. Az ősi civilizáció eltűnt kontinense ugyan még nem került elő, de egy kevésbé lebecsülendő csodaszert szeretnénk figyelmükbe ajánlani. Hiába közhely, hogy a prevenció minden betegség kulcsa, attól még színigaz. A megoldást az ásványi anyagok színes világában keressük.Az ásványi anyagok a szervezet alappilléreiAz ásványi anyagok, a nyomelemek, a vitaminok a további tápanyagokkal együtt táplálják a testünket és védenek a stressz és a szennyezett környezetünk káros hatásai ellen. Azt gondolhatjuk, ha elegendő gyümölcsöt és zöldséget fogyasztunk, akkor biztosítunk a szervezet számára elegendő ásványi anyagot, azonban ez nem így van. Ásványi anyagok és nyomelemek a talajban már alig találhatóak.Az ásványi anyagok ugyanolyan létfontosságúak, mint a vitaminokHa a megfelelő ásványi anyagok nincsenek jelen, a vitaminok sem képesek felszívódni. A termék érdekessége annak teljes értékű a hazai vonatkozása, ugyanis a BioGroup saját fejlesztése. Azoknak ajánljuk, akik rendszertelenül táplálkoznak vagy fokozott stressznek vannak kitéve, illetve az immunrendszerüket szükséges támogatniuk.Az elérhető csodaszer:  

Atlantisz-A – Kolloid Ásványi OldatA négy őselemet hordozó kolloid ásványi komplex az „életforrás” hordozója, a harmadik évezred új felfedezése, az őselem terápia. Az ásványi anyagok többek közt életfunkcióinkat szabályozzák, testünk felépítésében vesznek részt, az anyagcserében játszanak közre, szállítják a szövetekhez az oxigént.

A kolloid ásványi oldat forrásanyaga, több mint 100 millió éves fosszília őrlemény kivonata, melyet a volt azték birodalom területén, a Mexikói Öbölben, az Atlanti Óceán partjánál bányásztak. A termék egy speciális technológia segítségével nyeri el kolloid szerkezeti formáját.

A természet tette lehetővé a kolloid ásványok jobb felszívódási képességét, könnyebb átjutását a sejthártyán, oldatban a felszívódás 98%-os.Mi is van benne?

• 100 %-ban növényi eredetű.

• 72 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

• Kolloid formában, 98%-ban felszívódik.

• 10000-szer kisebb, mint a vörösvérsejt

• Nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot.Szakértőnk:

Berkes János, parapszichológus, kineziológusBiorezonanciális állapotfelmérések eredményei, tapasztalatai alapján évek óta kutatja az ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok összefüggéseit szervezetünkben.

 „Az egészséges táplálkozás rendkívül fontos” – meséli Berkes János, aki a Voll-mérések eredményei alapján tesztelte a Jurassic Minerals elnevezésű amerikai készítményt, melynek tanulmányozása és alkalmazása során kiértékelt terméktapasztalatok elemzését követően született meg az Atlantisz-A.

„Ez a természetes eredetű termék a szervezetben a kémiai egyensúly megteremtéséhez hiányzó ásványi anyagok pótlására szolgál, javul az izmok, a csont- és idegrendszer működése, pozitív hatással van a szív- és érrendszerre, a szellemi teljesítőképességre, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat és erősíti az immunrendszert.”

Ha teheti, olyan készítményeket válasszon, amelyeket kora és az egészségi állapota szempontjából a szervezete igényel és amelyek természetes forrásokból származnak.A termék megrendelhető :1141 Budapest, Szugló u. 83.

Tel./Fax: 06-1/422-10-82  

E-mail: [email protected]

Internet: www.biogroup.hu


(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!