Mint ahogy az előző számunkban írtuk, a Bioharmonex készülék öngyógyításra, illetve kiegészítő terápiára alkalmas. Ezzel az eszközzel kihozhatjuk magunkból a maximumot. Bármely más módszerrel kombinálható. Ahol fontos a minőség, valamint a vegyszermentes kiegyensúlyozás, állapotjavulás, ott a készülék teret nyer.
Légzőszervek programja
Támogatja a légzési funkciókat, harmonizálja a hörgők görcsös állapotát. Sikeres a légzőizmok görcsének kiegyensúlyozásában. Tüdőgyulladás esetén is nagyon hasznos társ. Elengedhetetlen segítség a dohányosoknak.
Emésztés program
Elősegítheti az emésztőnedvek termelését. Karácsonyi, szilveszteri vacsorák nem létezhetnek e készülék nélkül, hiszen a puffadás nagyszerű ellenszere. Segíti a felszívódást, ezáltal elősegíti a táplálékkiegészítők, vitaminok jobb beépülését. Gyomorsav probléma, esetén is hasznos társ.
Máj-hasnyálmirigy program
Támogatja a szervezetünket, hogy jobban tudjuk megemészteni a főtt ételeket, jobb legyen a szénhidrát anyagcserénk, illetve a zsíranyagcserénk.
Bőr program
Pattanások, bőrgyulladások esetén nagyon nagy segítség, ha van otthon bioharmonex készülék. Fokozza a bőr anyagcserét.
Vizelet kiválasztás program
Segíthet a szervezetnek szabályozni a só-víz háztartást. A sav-bázis egyensúlyban tartásában is nagy szerepet kap. Húgy-ivarszervek gyulladása esetén is nagyszerű segítség.
Csont-gerinc program
Kiválóan alkalmazható prevenciós céllal például a csontritkulás esetén. Erősíti a csontszöveteket. Támogatja a csontanyagcserét a csontsérülések után.
Edzés után program
A sportolók nélkülözhetetlen programja, mert javítja a szövetek anyagcseréjét, serkenti az izomregenerációt. Csökkenti a fáradtság érzetet.
Meridián program
Az energia csatornák, meridiánok stimulálása és harmonizálása a program fő feladata. Nagyon jó kiegészítője az akupunktúrás és akupresszúrás kezeléseknek.
Bioritmus program
Nagyon nagy segítség a frontérzéke-nyeknek, valamint a sokat utazóknak. De nagyszerűen tudják hasznosítani azok is, akik három műszakban dolgoznak, vagy egész egyszerűen csak rendszertelenül élnek.
Női ciklus program
Egyes spirituális nézetek szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa között, mely alapvetően meghatározza a női „mibenlétet”. Ez a program, rezgéseivel erre a női ciklusra lett „hangolva”. A rendszertelen mensesre, fájdalmakra is jó hatással van.
Prosztata program
Férfiak számára készült program, mely különösen ajánlott középkorú, valamint idősebb uraknak. Nagy segítség lehet ez a program a gyengült vizeletsugár, illetve gyakori éjszakai vizelés esetén.
Anti front program
Vannak olyan emberek, akik a frontok változásaira érzékenyebben reagálnak. A legtöbb ember valószínűleg könnyen úrrá tud lenni az ilyen típusú változásokon, de a modern világunkban ezek az ősi, ösztönszerű viselkedések egyre inkább háttérbe szorulnak.
Mentális fejlődés program
Ez a program azoknak ajánlható, akik gyakran, hosszú ideig és/vagy fokozott stresszhatásoknak vannak kitéve, valamint olyan helyzetekben, mikor különösen nagy mentális felkészültségre van szükség (pl. vizsgaidőszak). A diákok nagyszerűen tudják kamatoztatni ennek a programnak a jótékony hatását. Vizsgaidőszakban nélkülözhetetlen. Segíti szervezetünknek a mentális fejlődését nagy betegségek esetén is.
Nyirokrendszer program
A nyirokrendszer az immunrendszerünk fontos részét képezi. Sejtjei mindenütt jelen vannak a szervezetben, ahol lehetőség van idegen anyagokkal való találkozásra. A program rezgései a nyirokrendszert célozzák meg. Méregtelenítheti, serkentheti a nyirokkeringést, gátolhatja a nyirokfolyadék pangását.

A közérzet javítására irányuló tevékenységünk egyik alappillére a bioharmonex készülék. Önregenerálódási folyamatot indít be, illetve ha már elindult felgyorsítja. Bármilyen más kezelési módszerrel kombinálhatja, azok hatását felerősíti. Ön a legfejlettebb technikát ismerheti meg és alkalmazhatja! A biorezonancia új távlat az egészségmegőrzés útján, a testi-lelki egyensúly megteremtésében, a kémiai anyagok kiváltásában!
A bioharmonex készülék rendszeres használata javasolt: csontritkulás, bechterew kór, cukorbetegség, kötőszöveti elváltozás, krónikus izületi elváltozás, érszűkület, vérnyomás problémák, mentális teljesítőképesség fokozása, tartós stressz-terhelések, migrénes fejfájás, sportolók teljesítményfokozása, allergia esetén. A bioharmonex készülék megfelelő működését és a szervezetre gyakorolt jótékony hatását hőkamerás vizsgálatokkal szoktuk ellenőrizni, melyet szintén a Quantum Wellness természetgyógyászati rendelőben végzünk.
FIGYELEM! Szívritmus szabályozóval rendelkezők, hallókészüléket viselők és egyéb gyógyászati segédeszközt használók a készülék alkalmazása előtt kérjék ki szakorvosuk véleményét!

A bioharmonex készülék megrendelhető a 06-30-9-415-436 telefonszámon.
Bejelentkezés:
www.quantumwellness.hu
vagy 06-30-9-415-436
Ujszászi István
Természetgyógyász