A lila burgonya annyira egészséges, hogy mindennap fogyasztanunk kellene!
Mi még rácsodálkozunk ezekre a színpompás zöldségekre, de remélhetőleg lassan nálunk is elterjed a Chilében és Peruban őshonos burgonya-fajta.
3 / 3 db bejegyzés — 1. oldal
Mi még rácsodálkozunk ezekre a színpompás zöldségekre, de remélhetőleg lassan nálunk is elterjed a Chilében és Peruban őshonos burgonya-fajta.
Rengeteg betegség orvosolható vele, a titka csak annyi, hogy nyersen kell megenni. Sokan szeretik, sokan idegenkednek tőle a szaga miatt. Pedig a lilahagyma egészségre gyakorolt hatása lenyűgöző. A titok, soha ne főzd, párold, mindig nyersen fogyaszd (a főzés ugyanis jelentősen lecsökkenti gyógyító tulajdonságait).
Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt hatásai csodálatosak. Főként, ha nyersen esszük, mivel a főzés minden értékes hatóanyagát megsemmisíti.