
Így készül a híres erdélyi fenyőrügyszirup - főzni sem kell
Először szedünk egy jó adag fenyőrügyet, ügyelve arra, hogy forgalom elöl elzárt, nem szennyezett helyről gyűjtsük.
3 / 3 db bejegyzés — 1. oldal
Először szedünk egy jó adag fenyőrügyet, ügyelve arra, hogy forgalom elöl elzárt, nem szennyezett helyről gyűjtsük.
Egy friss, ropogós alma elfogyasztása után általában automatikusan a kukába kerül a héj és a csutka. Pedig ez a látszólag haszontalan "hulladék" valódi kincsesbánya lehet a konyhádban. Gondoltad volna, hogy amikor kidobod ezeket a részeket, tulajdonképpen a gyümölcs közel harmadát veszted el? És ami még érdekesebb: nagyszüleink már tudták, hogy ezekből a részekből igazi kulináris különlegességeket lehet varázsolni.
Ez tényleg segít, hogy ellenálló legyen a szervezete!