
Sütőtökből és sárgarépából készül a legegészségesebb téli leves
Ezzel a finom krémlevessel könnyen feltölthetjük a szervezetünket értékes tápanyagokkal.
5 / 5 db bejegyzés — 1. oldal
Ezzel a finom krémlevessel könnyen feltölthetjük a szervezetünket értékes tápanyagokkal.
Néhány évszázaddal ezelőtt a tök csupán Dél- és Közép-Amerikában termett. Amerika felfedezése után terjedt át Európába, ahol számos kis háztáji kertben és a nagy konyhakertészetekben egyaránt megtalálható sokféle fajtája. A sütőtök ősszel, szeptembertől kezd beérni, és ilyen tájban takarítják be.
Sokan elrontják, mert nem tudják mi az ideális sütési hőmérséklet.
A sütőtököt előzetesen megsütjük, majd a héjától leválasztva kis kockákra daraboljuk. Az omlós, kockázott sütőtököt villával összetörjük ...