Ez a legtáplálóbb hüvelyes, egyre többen kezdik termeszteni újra!
A zsenge termés íze édes mint a borsó, szárítva akár lisztet is készíthetünk belőle.
6 / 6 db bejegyzés — 1. oldal
A zsenge termés íze édes mint a borsó, szárítva akár lisztet is készíthetünk belőle.
A babérlevelet ősidők óta előszeretettel használják különféle ételek ízesítéséhez. Az elsősorban a Földközi -tenger vidékén, az Atlanti-óceán mediterrán részein és a Kis-Ázsiában vadon termő cserje- vagy kis fává fejlődött növény- lándzsa alakú, fényesen matt levele meglepően sok jótékony, gyógyító anyagot tartalmaz.
Akkor igazán hatásos, ha így készíted el! Ez a levél tehát egy sokoldalú lehet azok számára, akik memória zavarral, visszérrel vagy fejfájással küzdenek, és segíthet nekik a megfelelő információk és tanácsok megtalálásában a problémáik kezeléséhez.
Van, aki imádja, de akad olyan is, aki meg se hajlandó kóstolni. Nálunk és talán egész Európában még igen keveset hallani róla, pedig más földrészeken előszeretettel fogyasztják nem csak íze, hanem jótékony hatásai miatt is.
Hol nem nézhetsz éjjel tükörbe és hol nem mindegy, melyik lábbal lépsz kutyagumiba?
Gyorsan összerakható meggyes babapiskótás édesség!