Hosszasan sorolhatnánk még a mindennapos, életünket megnehezítő "itt fáj-ott fáj" problémákat, amikor sok mindent kipróbálunk az enyhítő megoldás érdekében. Ilyenkor kiemelt figyelmet kaphatnak a gyógynövényes krémek, amelyek hatékony megoldást jelenthetnek akut problémánkra.
A gyógynövények évszázadok óta használatosak a természetes gyógyításban. A gyógynövényes krémek pedig kiválóan kihasználják ezeknek a növényeknek a gyógyító és regeneráló hatását. De vajon miért olyan hatékonyak valójában ezek a krémek és miben segítenek?

Mi a nagy előnyük a gyógynövényes krémeknek?

•  Gyulladás csökkentése: Sok gyógynövénynek gyulladáscsökkentő hatása van. A gyógynövényes krémekben található összetevők enyhítik a bőr gyulladását, csökkentik a vörösséget és duzzanatot, valamint elősegítik a sebgyógyulást.
• Természetes összetevők: A gyógynövényes krémek legnagyobb előnye, hogy természetes alapanyagokból készülnek. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, kemikáliákat vagy káros adalékokat, ezáltal minimalizálva az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. A természetes összetevők pedig gyengéden, mégis hatékonyan ápolják és helyreállítják a bőrt.
A gyógynövényes krémek tehát számos módon segíthetik aktív életünket. Amikor a gyulladás enyhítéséről van szó, ezek a krémek kiváló alternatívát jelentenek a szintetikus készítmények helyett.

Milyen a jó visszérápoló krém?

Gyors enyhülést ad
A visszeres krémek gyors enyhülést biztosíthatnak a visszerekkel kapcsolatos fájdalom és kellemetlenségek esetén. Ezek a krémek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gyorsan hatnak az érintett területen alkalmazva, így azonnali enyhülést biztosítanak.

Természetes összetevőket tartalmaz
A jó visszérápoló krémek olyan természetes összetevőkkel készülnek, amelyekről ismert, hogy csökkentik a gyulladást és javítják a vérkeringést. Ezáltal sokkal kíméletesebbek a bőrhöz, mint a kémiai alapú kezelések, és kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciókat vagy irritációt okoznak, mint a durvább kezelések, például a műtét vagy az injekciók.

Mitől a legjobb visszér elleni krém, avagy a visszérápoló krém összetevői

A visszérápoló krémek koncentráltan tartalmazzák a gyógynövények hatóanyagait, amelyek pozitív hatással vannak a visszerekre. Az alábbi összetevőket tartalmazó krémek hatékony segítséget nyújthatnak a visszér kezelésében:
• fekete áfonya levél - megszünteti a pangásokat az erekben,
• vadgesztenye, libapimpó, diólevél - csökkentik a gyulladást,
• csipkebogyó - csökkenti a visszér méretét,
fekete nadálytő, ázsiai gázló - regenerálja az ereket,
• kamilla - gyulladáscsökkentő hatású a kamazulén nevű kékes színű anyagának köszönhetően,
• lenolaj - csökkenti a lerakódások kialakulásának lehetőségét az erekben, miközben megőrzi a sejtmembrán rugalmasságát,
• kalendula olaj - gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása megnyugtatja a problémás bőrt, magas antioxidáns és A, B, D, E- vitamin tartalmú olaj
• mentol - fájdalomcsillapító, frissítő hatású.
• aloe vera - fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő
• propolis - nehezen gyógyuló sebek, bőr- és nyálkahártya gyulladások kezelésére
• levendula olaj - megnyugtatja a fájdalmas vénákat, serkenti a vérellátást, érstabilizáló, salaktalanító hatású
• shea vaj - segít megállítani a gyulladásos folyamatokat és begyógyítani a sérüléseket
 •oliva olaj - vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, bőrápoló hidratáló olaj.

Izomfájdalmak ellen is gyógynövényes krémbalzsam?

Mindennapjainkat túl gyakran keserítik meg az izomfájdalmak, esetleg ízületi fájdalmak. A legtöbb esetben a fájdalmak gyökere a gyulladás, ezért az egyik leghatékonyabb módja a tünetek enyhítésének a gyulladás csökkentése. 
A gyulladás csökkentésére, így az izomfájdalmak csillapítására természetes és hatékony megoldás a gyógynövényes krémbalzsam. A természetes összetevőket tartalmazó krém képes megkönnyíteni az életünket, és visszaadni az energiát és a fájdalommentes mozgás örömét.

Melyik a jó gyógynövényes krémbalzsam?

A jó gyógynövényes krémbalzsam több olyan gyógynövény hatóanyagot is tartalmaz, amelynek egyik fő tulajdonsága a gyulladáscsökkentés. Ilyen összetevők lehetnek az árnika, aloe vera, shea vaj, körömvirág. 
A másik fontos kritérium a fájdalom gyors csillapítása, az összetevők között tehát érdemes keresni az erre alkalmas gyógynövényeket: kámfor, rozmaring, paprika tinktúra, mentol.
Lényeges ismérve továbbá a jó gyógynövényes krémbalzsamoknak, hogy mélyen a kötőszövetekben szívódnak fel, így jutnak a fájdalom gyökeréhez és csökkentik a gyulladást.

A termékeket keresse webáruházunkban: https://naturroadplus.hu/#termekek