Így tudod a legtovább eltartani a tejtermékeket
A tejtermékekről köztudott, hogy elég hamar megromlanak, és a sajtok kivételével nem érdemes nagyobb mennyiséget vásárolni belőlük még akkor sem, ha esetleg akciós áron jutunk hozzá.
3 / 3 db bejegyzés — 1. oldal
A tejtermékekről köztudott, hogy elég hamar megromlanak, és a sajtok kivételével nem érdemes nagyobb mennyiséget vásárolni belőlük még akkor sem, ha esetleg akciós áron jutunk hozzá.
Maga a szó valóban az utóbbi időben lett közismert, de biztos vagyok benne, hogy már mindenki evett fermentált zöldséget, hiszen a savanyúkáposzta is az. De sokan már bizonyára készítettek kovászos uborkát, ez azt jelenti, hogy már sikerült fermentálni. Ezek a savanyúságok nem véletlenül népszerűek. Azon kívül, hogy finomak, az emésztésre való jótékony hatásukat is sokan tapasztalták. De hogyan, mitől is működik ez?
A tojás nem nevezhető olcsónak mostanában, ezért kimondottan jó dolog, ha felfedezünk egy tuti módszert, amivel sokáig eltartható. Ha sikerül jó áron, nagyobb mennyiségű házi tojáshoz jutnunk, bátran nekiláthatunk eltenni későbbre.