#látás

10 / 10 db bejegyzés — 1. oldal

Ijesztő tünetek, melyeket vitaminhiány okozhat

Ijesztő tünetek, melyeket vitaminhiány okozhat

A vitaminhiány számos ember életét érinti világszerte, gyakran rejtőzik a mindennapok apró tünetei mögött. Vitaminegyensúlyunk fenntartása elengedhetetlen a szervezetünk optimális működéséhez, hiszen ezek a kis molekulák létfontosságú szerepet töltenek be számos biológiai folyamatban, az immunrendszer erősítésétől kezdve az energiatermelésen át a csontok egészségének megőrzéséig.

Így élesítsd a látásod 11 egyszerű lépésben

Így élesítsd a látásod 11 egyszerű lépésben

A szemorvosok gyakran döntenek úgy, hogy ha a negyvenes éveid közepére értél, szemüvegre van szükség.. Az automatikus feltételezés, hogy a negyvenes éveid közepére érve többé képtelen vagy szemüveg nélkül olvasni, egy szerencsétlen közhiedelem, amelyet túlságosan sok ember oszt.

A sírás pozitív hatásai

A sírás pozitív hatásai

A sírás az emberi élet természetes része, és számos pozitív hatása van. Először is, a sírás lehetővé teszi az érzelmi feszültség levezetését. Amikor sírunk, a test olyan hormonokat termel, mint az endorfinok és az oxcitocin, amelyek segítik az érzelmi megkönnyebbülést és az érzéseink kezelését. Emellett a sírás stresszcsökkentő hatással bír, mivel csökkenti a kortizol nevű stresszhormon szintjét.

  • «
  • 1